Adverteren met Google Shopping

Adverteren met Google Shopping

Je kent ze vast wel: webshopproducten die boven de zoekresultaten van Google worden getoond. Ook wel bekend als Google Shopping.

Eigenlijk is Google Shopping een uithangbord voor jouw webshop. Op deze manier kun je jouw producten in de online etalage zichtbaar maken.

Kortom: jouw toekomstige klant is maar één klik verwijderd van een aankoop. En dat biedt mogelijkheden!

Google shopping

WebProfit en Google Shopping

Succesvolle campagnes maken met Google Shopping vraagt om kennis, tijd en geld. Via de Google programma's melden we je producten aan bij Google en richten we campagnes in bij Google Adwords

Met onze ervaringen verbeteren we dagelijks de producten en campagnes. We zetten dagelijks onze schouders eronder om winstgevende advertenties te maken voor onze klanten. Bijhouden en bijsturen zijn daarom belangrijke peilers van een succesvolle Google Shopping campagne. Ons online marketingteam bekijkt dagelijks wat de prestaties van de campagnes zijn. Hoe beter de campagnes ingericht zijn, hoe groter de kans op relevante bezoekers.

Slimme manieren van werken

Een Google Shopping handmatig bijhouden is een tijdrovend proces. Bij WebProfit hebben we door onze ervaring andere methodes om Google Shopping campagnes te monitoren en te verbeteren. Zo maken we gebruik van automatische scripts die jouw campagnes analyseren. Natuurlijk werken we nog wel handmatig aan de campagnes. We werken nieuwe mogelijkheden uit en verbeteren bestaande campagnes aan de hand van data.

Benieuwd wat Google Shopping voor jouw webshop kan betekenen? We horen graag van je! Neem direct contact op!