Bing Ads

Bing Ads

Zie jij het verschil tussen Google en andere zoekmachines?

Ruim 90% van de internetgebruikers zoekt via Google. Wat vaak vergeten wordt is dat de resterende 10% zoekt via andere zoekmachines dan Google. Zoekmachine Bing is hier een voorbeeld van.

Net als adverteren in Google kun je daarom ook adverteren via Bing met Bing Ads. Hiermee zorg je dat jouw website of webshop bovenaan staat.

Hoe werkt Bing adverteren?

Adverteren in Bing kent hetzelfde principe als Google. De systemen zijn zelfs met elkaar te koppelen. Je Google campagnes kun je dus als het ware kopieren naar Bing. Een voordeel van adverteren in Bing is dat de klikprijzen een stuk lager zijn dan bij Google. Dit komt door minder concurrentie en het feit dat de zoekmachine minder gebruikt wordt.

Welke mensen gebruiken Bing?

Sommige mensen gebruiken bewust de zoekmachine Bing, bijvoorbeeld omdat ze niet gebruik willen maken van Google. Senioren maken vaak onbewust gebruik van Bing omdat deze zoekmachine standaard ingesteld is op hun PC.

Bing Adverteren uitbesteden?

Bij WebProfit combineren we bij voorkeur Google adverteren ook met Bing adverteren. Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Bing Ads? Neem dan contact met ons op!