Google Ads

Google Ads

Bovenaan in Google

Als ondernemer wil je je product of dienst verkopen, ook online. Maar hoe pak je dat aan? We laten je graag kennismaken met Google Adwords, ook wel SEA genoemd.

Door gericht te adverteren boven de zoekresultaten kun je hoog scoren in Google. Potentiële klanten worden via deze advertentie op jouw website gebracht.

WebProfit maakt van potentiële klanten échte klanten. Daar gaan we voor!

Hoe werkt Google adverteren?

Wanneer je wilt adverteren met Google Adwords betaal je voor elke klik op jouw advertentie. In de systemen van Google kun je aangeven hoeveel je maximaal wilt betalen voor een klik. Wil je bijvoorbeeld maximaal 50 cent per klik betalen? Dan ben je bij 20 klikken per dag ongeveer 10 euro per dag en 300 euro in de maand kwijt.

Investering versus opbrengsten

We snappen dat het een investering is. Maar onthoud: tegenover jouw investering moet een opbrengst staan. Denk aan online aanvragen voor je website of verkoop in de webshop. Daarom is de doelstelling van WebProfit om met adverteren in Google een positief rendement te behalen. In onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van 4 Google Ads campagnes:

Resultaten adwords campagne

Op basis van diverse data bepalen we of een campagne succesvol is. De netto opbrengst is hierbij natuurlijk het belangrijkst.

WebProfit en Google adverteren

Het inrichten, bijhouden en verbeteren van Adwords advertenties is een flinke klus. Een gemiddelde campagne kost al snel een uur per dag. WebProfit monitort en optimaliseert continu jouw campagnes en resultaten, waardoor je altijd relevante bezoekers hebt voor de beste prijs. 

Met onze ervaring zetten we succesvolle campagnes op. Dagelijks kijken we naar jouw kansen in de wereld van online adverteren en analyseren we jouw succes aan de hand van de opbrengst en kosten. 

Samen met jou bespreken we of de campagnes moeten doorgaan, we toch een andere weg in moeten of juist moeten stoppen met adverteren voor bepaalde zoekwoorden. Hierbij komt onze kennis goed van pas. We maken namelijk volledig inzichtelijk wat een zoekopdracht jou oplevert. Alles voor jouw opbrengst en winst! 

Adverteren in google gorinchem

Wil jij hoog scoren in Google en jouw producten of diensten onder de aandacht brengen? We vertellen je graag meer over Google Adwords. Neem direct contact op!