LinkedIn adverteren

LinkedIn adverteren

Natuurlijk, je kunt een advertentie plaatsen in de krant. Maar tegenwoordig brengt jouw doelgroep veel tijd door in de online wereld.

Heb je daarom wel eens gedacht aan adverteren via LinkedIn? Het is een geweldig platform om jouw (toekomstige) klant te bereiken en overtuigen.

Op basis van kenmerken en interesses van jouw doelgroep, maakt ons online marketingteam een advertentie. En dat is de investering waard. Je kunt de advertentie namelijk zo sturen dat de manager de LinkedIn advertentie ziet op zijn of haar tijdlijn, terwijl het voor de stagiair verborgen blijft.

Hoe werkt LinkedIn adverteren?

Ben je geïnteresseerd in LinkedIn adverteren? Dan kun je kiezen tussen een advertentie met tekst of een exemplaar met tekst én afbeelding(en). Voor ieder moment dat iemand op jouw advertentie klikt, betaal je een klikprijs.

Je krijgt dan eigenlijk in ruil een potentiële klant op jouw website of bedrijfspagina. Deze klikprijs varieert tussen de één euro en hogere bedragen.

Misschien lijkt adverteren via LinkedIn duur, toch kan het grote gevolgen hebben voor het succes van jouw bedrijf. Op lange termijn kan een lead of order veel opleveren. Zo verdien je de klikprijs weer snel terug.

Ad linkedin

LinkedIn advertentie

WebProfit en LinkedIn adverteren

We willen natuurlijk voorkomen dat de advertentie - en daarmee jouw investering - bij ongeïnteresseerden terechtkomt. Bij WebProfit werken we daarom graag met gespecificeerde LinkedIn campagnes.

Ons online marketingteam is dagelijks bezig met het monitoren en verbeteren van de LinkedIn campagnes. Zo zorgen zij ervoor dat jouw advertentie de juiste personen bereikt.

Benieuwd wat ons online marketingteam met LinkedIn adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? We vertellen het je graag op ons kantoor met een goed kop koffie. Neem direct contact op!