Training online marketing tools

Training online marketing tools

Data analyseren in Google Analytics, statistieken bekijken in Google Search Console of een complete website rapportage maken voor het managementteam? Zonder ervaring en kennis kost dit veel kostbare uren. Het is daarom niet zo gek dat we regelmatig klanten om de tafel hebben met vragen of hulp inschakelen voor het gebruik van online marketing tools.

Is dit herkenbaar voor jou? WebProfit helpt jou graag bij het gebruik van online marketing tools!

Hoe werkt het?

Hoeveel vragen je ook hebt over het gebruik van een online tool; we helpen je verder. Graag horen we van jou waar je precies tegenaan loopt. Dit kan telefonisch, via teleconferencing of gewoon face to face.

Aan de hand van jouw vraagstuk bepalen we een strategie. Denk aan het plannen van een aantal sessies met één van onze specialisten. Tijdens deze sessies helpen en trainen we je in het gebruik van een tool.

Welke tools?

Bij WebProfit werken we met diverse tools. Iedere maand ontdekken we nieuwe mogelijkheden. De meest gebruikte en bekende tools zijn van Google, zoals Analytics, Search Console of Tag Manager. Andere tools zijn e-mailprogramma's, SEO tools, SEA scripts, et cetera.

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat kost het?

Ja, ook onze tijd kost geld. Hoeveel dat precies is verschilt per situatie. Om je toch een indruk te geven: we werken met trainingen en sessies vanaf 100 euro.

De WebProfit online marketing tool training is een investering. Met de nieuwe inzichten en ervaringen kun je veel tijd én daarmee geld besparen. Dat is zeker de investering waard.

Ben jij overtuigd om WebProfit in te schakelen?