Webshop optimalisatie

Webshop optimalisatie

Het runnen van een webshop vraagt veel van je. Het is geen kwestie van producten plaatsen en wachten totdat er kopers komen. Wil je een succesvolle webshop, dan is het enorm belangrijk om je webshop te optimaliseren.

Er zijn verschillende online marketingmiddelen om jouw webshop te optimaliseren. Om een goede start te maken, kun je je afvragen: is mijn webshop gebruiksvriendelijk? Kunnen mijn bezoekers eenvoudig een product bestellen? En is de productinformatie relevant en uniek?

WebProfit en webshop optimalisatie

Bij WebProfit helpen we graag enthousiaste ondernemers. Met ontzettend veel plezier werken we aan de bouw en groei van diverse webshops. Ons team zet dagelijks zijn schouders eronder om de juiste informatie te verzorgen voor online bezoekers. Ook gebruiken wij een arsenaal aan online marketingmiddelen om de juiste bezoekers aan te trekken.

Stijgende lijn
Met trots nemen we je mee met het succesverhaal van een WebProfit-klant. Door optimalisatie en adverteren is het aantal bezoekers van zijn webshop flink gestegen. Hieronder zie je de toename van het aantal bezoekers vanaf begin 2017.

Het is dan ook geen toeval dat WebProfit in die tijd is gestart met het optimaliseren van deze webshop.

Omzet ecommerce

Omzettoename
Met meer relevante bezoekers is de kans op een omzettoename groter. In onderstaande grafiek zie je dat de webshopomzet is toegenomen. Het verschil tussen april 2017 en april 2018 is een omzettoename van meer dan 150 procent.

Omzet ecommerce stijgen

Wat doe je bij optimaliseren?
Wil je ook jouw webshop optimaliseren? Naast de nodige techniek en snelheid zijn er twee belangrijke factoren: geduld en tijd.

Gelukkig is dat dagelijkse kost voor WebProfit. Wij werken met plezier met jou samen om jou en jouw producten steeds beter te leren kennen. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste informatie te gebruiken bij het verbeteren van de webshop.

Het team van WebProfit zorgt ervoor dat jouw webshop relevant wordt voor de doelgroep en technisch goed presteert. Het gevolg? Meer verkopen in jouw webshop!

Heeft jouw webshop ook een flinke boost nodig? Ons team helpt jou graag verder met webshop optimalisatie! Neem direct contact op!