Effectief gebruik van advertenties

Storende, niet-relevante ads zijn irritant. Daar kunnen we kort over zijn, toch? Maar in het algemeen hebben mensen geen hekel aan ads op Google en social media. Je moet er alleen wel voor zorgen dat jouw digitale advertenties zinvol en interessant zijn voor jouw doelgroep en dat ze hen op het juiste moment bereiken.
SEA

                                                                                                                                                              Lees meer over ons

De beste digitale advertenties voelen niet als advertenties

De beste digitale advertenties zijn goede stukken content die jouw doelgroep aanspreken. Je hebt vast wel eens een post op Facebook of Instagram gezien waarvan je je pas later realiseerde dat het een advertentie was, omdat het gewoon een interessant bericht was dat je wilde lezen. Goede advertenties zijn doelgericht, gepersonaliseerd en verhogen de betrokkenheid van jouw potentiële klant. 

Ads zijn een extra middel om jouw potentiële klant te bereiken. Je kunt adverteren dan ook niet los zien van jouw organische content. Sterker nog; als je het goed doet, versterken ze elkaar en zorgen ze samen voor een toename van jouw naamsbekendheid. Daarnaast kan het gebruik van advertenties ervoor zorgen dat jij meer leert over jouw doelgroep. En dat wil je, want hoe meer je weet over wat jouw doelgroep bezighoudt, hoe beter je weet welke content je nodig hebt om jouw klant een soepele klantreis te laten doorlopen (en uiteindelijk te leiden tot conversies en sales).

 

 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
 

En blijf op de hoogte van de nieuwste Inbound marketing ontwikkelingen

Daarom kies je voor WebProfit als jouw marketingpartner

Doelen bereiken

 Onze passie is om jou te helpen groei te realiseren voor jouw bedrijf. Zo werken we met jou samen aan jouw bedrijfsdoelen door de juiste strategieën in te zetten. In strategische sessies helpen we je om jouw marketing continu te optimaliseren en denken we met je mee op alle vlakken van jouw bedrijf. 

Samenwerking

WebProfit werkt sámen met jou aan jouw marketing. Hier maken we het verschil! We bundelen onze kennis. Intern, omdat we veel verschillende specialisaties in huis hebben. Maar we leren ook graag van jou! Jij weet als geen ander hoe jouw bedrijf werkt en hoe dingen werken in jouw branche. Door alle kennis samen te brengen profiteer jij van de beste ondersteuning.

Wij zijn transparant

Addertjes? Daar houden we niet van. Bij ons mag je altijd rekenen op een glashelder proces. Dat begint al bij onze offerte, waarin je precies ziet wat we voor je doen en wat dat kost. Die transparantie zetten we in onze hele samenwerking voort. Dat zie je ook terug in onze maandelijke rapportages. Werk je in HubSpot? Dan heb je zelfs in realtime inzicht in jouw campagnes en de resultaten daarvan.

Een combinatie van

Een juiste boodschap op het juiste moment met de juiste doelgroep voor ogen. Dit doen we niet alleen door het inzetten van marketing, maar combineren marketing met sales en CRM. Wij bieden een totaal pakket om klanten optimaal te bedienen, met als doel structuur te kunnen bieden in klantenbeheersing. WebProfit is niet zomaar een online marketingbureau; van ons mag je méér verwachten. 

 

Zet jouw advertenties doelgericht in

Is adverteren in zoekmachines zoals Google en op social media eigenlijk wel zinvol? Dat is een vraag die ons vaak gesteld wordt, en terecht. Als jij geld van jouw (marketing)budget uitgeeft aan digitale advertenties, dan wil je natuurlijk wel dat dat wat oplevert. Het grote voordeel van Ads is dat je binnen een paar weken al de eerste resultaten ziet in de verbetering van jouw vindbaarheid, terwijl dit met alleen SEO al gauw een paar maanden duurt. Natuurlijk is het dan wel van belang dat je jouw advertenties effectief inzet. Hier helpen we je graag bij. Ons team heeft een passie voor online marketing en weet precies wat jij nodig hebt voor een effectieve advertentie campagne die aansluit bij jouw doelgroep.
 

Monitor de resultaten

Wat levert jouw advertentie campagne op? Dat laten we je natuurlijk graag zien. Je krijgt van ons altijd een overzichtelijke rapportage, maar hebt zelf ook in realtime-inzicht in deze statistieken. Wij werken daarbij graag met HubSpot, omdat we hierin heel duidelijk kunnen zien wat de kosten en opbrengsten van jouw campagne zijn. Zo kun je bijvoorbeeld heel specifiek zien welke nieuwe contactpersonen zijn aangemaakt naar aanleiding van jouw campagne, én hoeveel geld deze contactpersoon jou heeft opgeleverd. Zo brengen we jouw ROI (return on investment) glashelder in kaart.

Ontdek de diensten van WebProfit

hubspot-partner/rapportages/
Data & Analytics
Het beheren, opslaan en analyseren van verschillende data brengt jouw bedrijf écht verder. Lees hier hoe wij dat doen!
hubspot-partner/crm/
CRM
HubSpot verbindt marketing en sales aan één CRM-pakket. Zo staat alle informatie op een plek en is deze toegankelijk voor alle relevante afdelingen.
hubspot-partner/seo/
SEO
Bij WebProfit brengen wij jouw SEO, zowel technisch als tekstueel, naar een hoger niveau. Wil jij meer kwalitatieve bezoekers? Begin dan nu met SEO.
hubspot-partner/emailmarketing
E-mailmarketing
E-mailmarketing speelt een belangrijke rol in de online marketing. Het is een meetbare en betaalbare manier om een langdurige klantrelatie op te bouwen.
strategie/campagnes
Campagnes
Bekijk, beheer en voer campagnes uit, rechtstreeks in je marketingsysteem. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om campagnes te plannen en optimaliseren.
hubspot-partner/social-media/
Social Media
Wij beheren jouw social media en denken op strategisch vlak met je mee. Samen maken we jouw bedrijf zichtbaar voor iedereen.
hubspot-partner/automatiseringen/
Marketing Automation
Je ziet het steeds vaker. Standaard processen worden vervangen door Marketing Automation, en dat is niet voor niets. WebProfit helpt je verder!
hubspot-partner/chat/
Chat
Met een website chat kom je in direct contact met je klant. Het is een eenvoudig en laagdrempelig, maar tevens een waardevol kanaal voor jouw organisatie.

Vrijblijvend contact opnemen

Heb je een vraag, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Ons team is er om je te helpen! Neem contact met ons op door te bellen of een berichtje te sturen. We helpen je graag verder.

Neem direct contact op!

 

PNG. 9