Verbeter jouw online vindbaarheid

Er zijn zo ongeveer evenveel websites als mensen op aarde. Say what? Ja, echt. Dat betekent dat jouw online vindbaarheid iets is dat je niet komt aanwaaien. Daar moet je iets voor doen. Bij het overgrote deel van online ervaringen wordt gebruik gemaakt van zoekmachines en daarbij gaat het voor meer dan 90% over Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is dan ook een belangrijk middel om jouw vindbaarheid te verhogen.

Seo_computer

                                                                                                                                                              Lees meer over ons

Het gaat om balans

Waar je er vroeger mee weg kwam om jouw website vol met zoekwoorden te zetten zonder rekening te houden met de leesbaarheid of kwaliteit van jouw content, is dat nu echt geen oplossing meer. Zoekmachines zijn steeds ‘slimmer’ geworden en herkennen keyword-stuffing (en straffen je ervoor door je lager te ranken!). 

Vandaag de dag is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen jouw focus op de website gebruiker én ervoor zorgen dat zoekmachines jouw website gemakkelijk kunnen indexeren. Ook al heb je ijzersterke content; jouw website zal niet goed gevonden worden als je jouw pagina’s niet optimaliseert voor zoekmachines.

Sterke, kwalitatieve content

Zoekmachines zoals Google worden steeds intelligenter door verbeteringen in het algoritme. Wat het belangrijkst is om daarover te weten, is dat Google (en andere zoekmachines trouwens ook) erop gericht zijn om hun gebruikers de beste ervaring te bezorgen en te voorzien van relevante zoekresultaten. Voor het laten ranken van jouw website kijkt Google naar zaken als expertise, toonaangevendheid en betrouwbaarheid. Jouw website heeft dus sterke, kwalitatieve content nodig waarmee je laat zien dat je kennis van zaken hebt en betrouwbaar bent.
 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
 

En blijf op de hoogte van de nieuwste Inbound marketing ontwikkelingen

Daarom kies je voor WebProfit als jouw marketingpartner

Doelen bereiken

 Onze passie is om jou te helpen groei te realiseren voor jouw bedrijf. Zo werken we met jou samen aan jouw bedrijfsdoelen door de juiste strategieën in te zetten. In strategische sessies helpen we je om jouw marketing continu te optimaliseren en denken we met je mee op alle vlakken van jouw bedrijf. 

Samenwerking

WebProfit werkt sámen met jou aan jouw marketing. Hier maken we het verschil! We bundelen onze kennis. Intern, omdat we veel verschillende specialisaties in huis hebben. Maar we leren ook graag van jou! Jij weet als geen ander hoe jouw bedrijf werkt en hoe dingen werken in jouw branche. Door alle kennis samen te brengen profiteer jij van de beste ondersteuning.

Wij zijn transparant

Addertjes? Daar houden we niet van. Bij ons mag je altijd rekenen op een glashelder proces. Dat begint al bij onze offerte, waarin je precies ziet wat we voor je doen en wat dat kost. Die transparantie zetten we in onze hele samenwerking voort. Dat zie je ook terug in onze maandelijke rapportages. Werk je in HubSpot? Dan heb je zelfs in realtime inzicht in jouw campagnes en de resultaten daarvan.

Een combinatie van

Een juiste boodschap op het juiste moment met de juiste doelgroep voor ogen. Dit doen we niet alleen door het inzetten van marketing, maar combineren marketing met sales en CRM. Wij bieden een totaal pakket om klanten optimaal te bedienen, met als doel structuur te kunnen bieden in klantenbeheersing. WebProfit is niet zomaar een online marketingbureau; van ons mag je méér verwachten. 

Technische SEO

Met alleen sterke content ben je er nog niet. Ook technische SEO speelt een grote rol in de prestaties en vindbaarheid van jouw website. Technische SEO omvat bijvoorbeeld de structuur van jouw website. Door gebruik te maken van HubSpot helpen wij jou met SEO. Zo kun je in HubSpot clusters aanmaken van onderwerpen die onderling aan elkaar gelinkt zijn. Dat is overzichtelijk voor jou, je websitebezoekers én zoekmachines. Met HubSpot kunnen we ook een website scan voor je uitvoeren, die inzichten en tips geeft over welke aspecten van je website je kunt verbeteren om beter te scoren in Google.
 

SEO is work in progress

SEO is een doorgaand proces en jouw acties (en resultaten!) stapelen zich op. Er is geen gouden ei en er bestaat geen quick-fix als het aankomt op SEO. Er is geen standaard manier om te zorgen dat jouw website gaat ranken; daar is maatwerk voor nodig. We helpen je daar graag bij. Door onze jarenlange ervaring én diepgaande kennis over SEO weten wij welke manieren er zijn om jouw website te laten scoren. Of eigenlijk vooral; hoe je SEO in kunt zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Want dat is uiteindelijk wat je wilt, toch?

Ontdek de diensten van WebProfit

hubspot-partner/adverteren/
SEA
Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties volledig meetbaar worden. Krijg uitgebreide inzichten en zie direct het rendement per campagne.
hubspot-partner/rapportages/
Data & Analytics
Het beheren, opslaan en analyseren van verschillende data brengt jouw bedrijf écht verder. Lees hier hoe wij dat doen!
hubspot-partner/crm/
CRM
HubSpot verbindt marketing en sales aan één CRM-pakket. Zo staat alle informatie op een plek en is deze toegankelijk voor alle relevante afdelingen.
hubspot-partner/emailmarketing
E-mailmarketing
E-mailmarketing speelt een belangrijke rol in de online marketing. Het is een meetbare en betaalbare manier om een langdurige klantrelatie op te bouwen.
strategie/campagnes
Campagnes
Bekijk, beheer en voer campagnes uit, rechtstreeks in je marketingsysteem. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om campagnes te plannen en optimaliseren.
hubspot-partner/social-media/
Social Media
Wij beheren jouw social media en denken op strategisch vlak met je mee. Samen maken we jouw bedrijf zichtbaar voor iedereen.
hubspot-partner/automatiseringen/
Marketing Automation
Je ziet het steeds vaker. Standaard processen worden vervangen door Marketing Automation, en dat is niet voor niets. WebProfit helpt je verder!
hubspot-partner/chat/
Chat
Met een website chat kom je in direct contact met je klant. Het is een eenvoudig en laagdrempelig, maar tevens een waardevol kanaal voor jouw organisatie.

Laten we aan de slag gaan

Heb je een vraag, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Ons team is er om je te helpen! Neem contact met ons op door te bellen of een berichtje te sturen. We helpen je graag verder.

Neem direct contact op!

 

Steven Bakker