Download de gratis marketingkalender van WebProfit voor 2018

Door Richard Kooy op 2 oktober 2017
Online marketing


Waarom een marketingkalender?

Eind 2016 schreven we bij WebProfit het blogbericht Download de gratis marketingkalender van WebProfit met een gratis template als download.  Ons blogbericht kwam binnen enkele weken op de eerste SEO positie in Google en zorgde dagelijks voor verkeer naar de website met zoektermen als:

online marketingkalender 2018

  • online marketingkalender
  • marketingkalender 2017
  • gratis marketingkalender

Dagelijks werd de marketingkalender gedownload door diverse bedrijven uit heel Nederland bleek uit onze Google Analytics rapportage.

Resultaten in Google Analytics

 

Ondertussen is het jaar 2018 in zicht. Om bedrijven nog beter te helpen bij de uitvoering en planning van de online marketing strategie zijn we de gratis marketingkalender voor 2018 volledig aan het vernieuwen. Dit doen we in combinatie met Excel & Office trainer  John den Haan van Pc Trainers uit Gorinchem.

Hoe werkt de marketingkalender?

Met deze kalender bent u in staat om uw offline en online marketing activiteiten overzichtelijk uit te werken en te communiceren met uw personeel of partners. Met de kalender kunt u uw marketingactiviteiten verdelen in thema’s voor elke week of maand. Het thema kunt u uitwerken aan de hand van de mogelijke kanalen van uw bedrijf, denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Website
  • Adwords
  • Social media
  • Nieuwsbrief
  • Blogberichten

U kunt uw marketingboodschap tevens afstemmen op speciale dagen die u zelf kunt toevoegen in de marketingkalender!

Marketingkalender voor 2018 gebruiken?

Wilt u gebruik maken van de marketingkalender? Download dan het gratis template van de marketingkalender door uw gegevens in te vullen! Achter de schermen zijn WebProfit en PC Trainers bezig om een marketingkalender te ontwikkelen die ook de feestdagen integreert. Op deze manier maakt u dus optimaal gebruik van de feest- en speciale dagen voor het aanbod van uw producten en/of diensten. Download nu de marketingkalender, op een later tijdstip ontvangt u dan automatisch de versie met de integratie van de feestdagen.

Download de marketingkalender

De nieuwe marketingkalender geeft meer functionaliteiten met het samenvoegen en presenteren van data voor de marketingstrategie. De drie dimensionale spreadsheet geeft een heldere rapportage van de planning en de benodigde activiteiten bijvoorbeeld in combinatie met de feestdagen in een jaar.

online marketingkalender 2018

Hoe werkt de marketingkalender?

Na het downloaden kunt u de kalender invullen op basis van uw eigen marketingstrategie.

  • Bij projectdetails vult u de activiteiten in die te maken hebben met uw bedrijf en online marketing
  • Kies bij het onderdeel een – of + positie. De marketingkalender wordt op deze manier gevuld.

Hulp van WebProfit en Pc Trainers?

WebProfit helpt u graag bij het invullen van de kalender. Samen kijken we naar de juiste invulling van het jaar 2018 voor u bedrijf en adviseren wij u over uw marketingstrategie. Tevens helpen wij u graag bij het uitvoeren van de activiteiten uit uw kalender. Wilt u samenwerken met WebProfit of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 0183-201020 of mail naar [email protected]

Bent u op zoek naar een bedrijfstraining of oplossing voor Microsoft producten? Bekijk dan ook de website van Pc Trainers uit Gorinchem.