Content marketing

Combineer content op diverse kanalen en verbeter de vindbaarheid

Content marketing

Creëer waarde voor klanten en uw bedrijf met content

Waarom content marketing?

Het belangrijkste doel van content marketing is waarde creëren voor klanten en gebruikers van producten of diensten. Een voorbeeld is een blog waarin consumenten geïnformeerd worden over de voordelen van uw producten. Door content te delen op verschillende kanalen geeft u consumenten dus de gelegenheid om vragen en behoeften op te lossen. Daarnaast zorgt goede content voor een betere vindbaarheid en uitstraling van de website.

De kracht van content marketing

Het bieden van goede content aan consumenten en bedrijven zal op de lange termijn bijdragen aan een betere naamsbekendheid en beoordeling van uw bedrijf. Verder is content marketing geschikt om informatie, nieuws, acties en aanbiedingen te verspreiden via uw website, social media, nieuwsbrief en andere platforms.


Content marketing

Meerdere kanalen

Unieke content

SEO vriendelijk

Content marketing en WebProfit?

Bij WebProfit bieden we verschillende mogelijkheden met content marketing aan. Zo schrijven we blog berichten over uw producten of diensten en verwerken we nieuwsitems. Daarnaast schrijven we landingspagina’s over alle mogelijke onderwerpen en kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van afbeeldingen en banners. Vervolgens delen we deze content op diverse kanalen en monitoren we het bereik van de content.

Blog

Wekelijkse content in de vorm van een blog zorgt ervoor dat u waardevolle informatie kunt delen. Deze content moet de consument informeren of voorzien van nieuwe inzichten. Kijk voor inspiratie op onze eigen blogpagina.

Nieuwsbericht

Nieuws binnen uw bedrijf wat u wilt delen met de klanten? Bij WebProfit schrijven we interessante en leuke nieuwsberichten over uw bedrijf. Benieuwd naar een voorbeeld? Bekijk een voorbeeld nieuwsbericht van Struijk Audiciens gehoorbescherming.

Landingspagina

Een landingspagina geeft u de gelegenheid om websitebezoekers iets te vertellen over uw product of dienst. Met een goede SEO geoptimaliseerde en leesbare landingspagina verhoogt u de kans op aanvragen en aankopen. Bekijk hier een voorbeeld landingspagina van één van onze klanten.


Content marketing

Content marketing en WebProfit?

Heeft u momenteel een website met content maar niet tevreden? WebProfit optimaliseert oude content tot waardevolle en SEO vriendelijke content. Content marketing inzetten? Neem dan contact met ons op en deel uw vragen en ideeën via [email protected] of bel 0183 201020

Benieuwd naar de prijzen van content marketing?

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte: