E-mailmarketing

After sales contact met klanten door nieuwsbrieven

E-mailmarketing

Bereik interactie met de doelgroep via e-mail

Waarom e-mailmarketing inzetten?

Contact onderhouden met huidige klanten is een belangrijk onderdeel voor bedrijven. Een manier om uw klanten te informeren over aanbiedingen, acties en nieuws is e-mailmarketing door middel van nieuwsbrieven. Op deze manier kunt u uw klanten aanzetten tot herhalingsaankopen en ervoor zorgen dat het bedrijf bekend blijft bij de klant. Bij het ontwerpen en realiseren van een succesvolle nieuwsbrief zijn de volgende punten belangrijk:

  1. Waardevolle inhoud
  2. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
  3. Zorgen voor herkenbaarheid
  4. Aanzetten tot actie

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Voordelen e-mailmarketing?

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een e-mailadres. Met nieuwsbrieven is e-mailmarketing een eenvoudig middel om huidige klanten te bereiken. De mogelijkheden met e-mailmarketing zijn:

  1. Nieuwe producten presenteren
  2. Bekendheid genereren voor acties
  3. Interessante nieuwsberichten delen
  4. Aanbiedingen bekendmaken

Contact met klanten

Rapportage

Bekendheid

E-mailmarketing en WebProfit?

Bij het opzetten van e-mailmarketing verzorgt WebProfit de inrichting van uw e-mail campagne in het programma MailChimp. Daarnaast wordt de lijst met e-mailadressen gemaakt en bewerkt. Bij WebProfit kunt u kiezen uit verschillende nieuwsbrief pakketten, bijvoorbeeld een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief. Uiteraard staat WebProfit open voor verschillende varianten.

De input voor de nieuwsbrieven bespreekt WebProfit voor aanvang van de uitwerking, door wekelijks of maandelijks contact. Hierbij kan gedacht worden aan acties of aanbiedingen met producten/diensten en nieuws uit de branche. Na verzending monitort WebProfit de resultaten van de nieuwsbrieven en ontvangt u een rapportage van de open en click through rate (aantal keer dat de nieuwsbrief wordt geopend en een klik naar de website realiseert).

Wilt u nieuwsbrieven laten maken, versturen en optimaliseren door WebProfit? Neem contact op met WebProfit via [email protected] of bel 0183 201020 voor e-mailmarketing.

Wat kost E-mailmarketing?

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte: