Social media marketing

Bereik de doelgroep met social media beheer en adverteren

Social media marketing

Deel informatie en content volgers via social media

Waarom social media marketing?

Social media is niet meer weg te denken uit de samenleving. Via platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn delen consumenten en bedrijven informatie met elkaar. Voor elk bedrijf zijn er kansen op het gebied van social media marketing om in contact te komen met huidige en potentiƫle klanten. Bij WebProfit kunt u terecht voor een betrouwbare en unieke social media strategie voor elk bedrijf.

Social media marketing

Social media marketing

Hoe werkt social media marketing?

Met social media heeft u de mogelijkheid om nieuws, productaanbiedingen, acties en vele andere items direct te communiceren met de doelgroep. Bijvoorbeeld door unieke, leuke en interessante content te verspreiden. Gebruikers van social media zijn dan sneller geneigd om uw pagina te liken en te delen. Hierdoor zal de bekendheid van het bedrijf toenemen.

Mogelijkheden met social media marketing?

Social media biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven. Facebook, Twitter en Instagram zijn bijvoorbeeld geschikte kanalen om consumenten te bereiken met aanbiedingen, nieuws en acties. LinkedIn is juist geschikt voor zakelijk gebruik en dus interessant voor bedrijven die in een zakelijke omgeving werken.

Bereik doelgroep

Facebook

Twitter

LinkedIn

Naamsbekendheid

Adverteren op social media

Naast adverteren in zoekmachines is het ook mogelijk om te adverteren binnen social media. Een groot voordeel van adverteren op sociale media is dat de doelgroep specifiek bereikt kan worden. Facebook heeft bijvoorbeeld veel inzicht in demografische gegevens en interesse gebieden van haar gebruikers. Voor u als bedrijf is het mogelijk om uw specifieke gebruikers advertenties te tonen op social media. Adverteren kan per dag, week, maand of onbeperkt. Afhankelijk van uw doelstelling realiseert WebProfit advertentie campagnes voor uw bedrijf op social media.

Social media marketing en WebProfit?

Binnen WebProfit hebben we ruime ervaring met het opzetten, monitoren en verbeteren van social media strategieƫn. Samen met de klant bekijken we vooraf de mogelijkheden en bespreken we wekelijks de content die geplaatst wordt.

Heeft u een lopende actie of aanbieding? Geef het door aan WebProfit en wij plaatsen de actie op social media. In combinatie met content marketing plaatsen we de actie ook op de website met een landingspagina. Daarnaast kijken we actief mee met het verzamelen van nieuws uit uw specifieke branche.

Voorbeeld social media adverteren resultaten
Social media adverteren

Prijzen Social media marketing?

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte: