Adverteren in zoekmachines

Verbeter de vindbaarheid van websites met zoekmachine adverteren

Adverteren in zoekmachines

Verbeter de vindbaarheid van websites met zoekmachine adverteren

Adverteren in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines is tegenwoordig een belangrijk middel om potentiële klanten te bereiken die zoeken op het internet. Om het juiste resultaat te behalen met zoekmachine adverteren is een gestructureerde aanpak vereist. WebProfit helpt u graag bij het opzetten van succesvolle zoekmachine advertenties campagnes.

Online vindbaarheid met betaalde advertenties

In zoekmachines zoals Google en Bing worden betaalde advertenties (SEA) altijd op hogere posities getoond aan gebruikers dan de organische zoekresultaten (SEO). Om de zichtbaarheid en vindbaarheid van het bedrijf te vergroten is het dus belangrijk om gebruik te maken van zoekmachine adverteren.

De advertenties in zoekmachines worden getoond aan consumenten/bedrijven die zoeken op relevante zoekwoorden die te maken kunnen hebben met uw bedrijf. Met online adverteren vergroot u dus het bereik van de website. De voordelen van SEA zijn als volgt:

  1. Meer verkeer op de website
  2. Alleen betalen voor resultaat
  3. Promoot wat uw bedrijf uniek maakt


Online adverteren

Soorten campagnes bij zoekmachine adverteren

De eerste stap is het opzetten van campagnes in bijvoorbeeld Google Adwords. Hierbij kan gekozen worden voor de volgende soorten campagens:

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Door het toevoegen van zoekwoorden aan campagnes begrijpt Google bij welke zoekwoorden uw advertenties getoond moeten worden. Of uw advertentie op de eerste pagina en op de eerste positie getoond wordt, hangt af van het bod per klik dat gekozen wordt. Een bod van € 0,50 per klik zorgt ervoor dat bij een klik op de advertentie u maximaal € 0,50 betaalt voor de gerealiseerde websitebezoeker. Op deze manier zijn de kosten van online adverteren meetbaar en beheersbaar.
Er kan bijvoorbeeld ook worden aangegeven dat het dagbudget maximaal € 15,- is met zoekmachine adverteren. Hierdoor worden de kosten beheersbaar.

Opzet online adverteren

Bij het opzetten van online adverteren is het belangrijk om de juiste combinatie van zoekwoorden en instellingen te gebruiken. Adwords biedt bijvoorbeeld diverse extra functies en mogelijkheden om advertenties uit te breiden. Zo kunnen gebruikers gekozen worden op basis van locatie en voorkeuren. WebProfit kan succesvolle online campagnes op zetten voor ieder uniek bedrijf.

Door bijvoorbeeld de aanwezigheid van concurrenten op het internet is het noodzakelijk om de resultaten van lopende campagnes wekelijks te monitoren. Op deze manier kunnen tegenvallende campagnes geoptimaliseerd worden, waardoor de kans op resultaten verhoogt wordt. Met online adverteren bij WebProfit verhoogt u de online vindbaarheid van de website en ontvangt u een betrouwbare en juiste opzet van online adverteren. Daarnaast rapporteren wij duidelijk de resultaten van de campagnes.

Online vindbaarheid

Kosten per klik

Zoekmachine adverteren en WebProfit?

Ziet u kansen met zoekmachine adverteren voor uw bedrijf? WebProfit realiseert graag de opzet en campagnes! Bij WebProfit kunt u kiezen uit verschillende SEA pakketten waarbij we altijd open staan voor toevoegingen en aanpassingen. WebProfit bespreekt samen met de klant de mogelijkheden en kansen op het gebied van online adverteren. Vergroot het online succes van uw bedrijf door online adverteren. Bel daarom vandaag nog met WebProfit en start met zoekmachine adverteren. Wilt u meer informatie over onze SEA pakketten? Neem dan contact op via [email protected] of bel 0183 201020

Offerte voor SEA?

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte: