Webshop verkopen laten groeien

Webshop verkopen laten groeien

Schuifpui onderdelen verkopen via internet, dat betekent vindbaar zijn in Google! Samen met ondernemer Arie van Doorn werken we dagelijks aan het verbeteren en optimaliseren van de schuifpui onderdelen webshop. Hoe doen we dat?

Door Arie zijn kennis te combineren met onze kennis van websites en online marketing zijn we in staat om een goed functionerende en vindbare webshop te realiseren. En niet te vergeten, te onderhouden!

Een professioneel en fijn bedrijf met korte lijnen. Dit werkt heel prettig. Vriendelijke medewerkers die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen. Het samenwerken op deze manier hopen wij zo nog jaren voort te zetten. | Arie van Doorn

Door de combinatie van diverse online marketing zorgen we voor dominantie in Google. Dit is echter geen eenmalige actie. Wekelijks werken we aan het verbeteren van de posities in Google en Bing. Door onderzoek en analyse van de data zien we bijvoorbeeld dat gu schuifpui beslag een belangrijk zoekwoord is.

Zoekwoorden in Google

Aan ons de taak om de webshop vindbaar te maken (positie 1 in Google) voor woorden die potentiële klanten Google'en.

Posities Google

Door hoge posities neemt het aantal bezoekers toe. De webshop moet daardoor functioneel ingericht zijn om bezoekers klanten te laten worden.

 

Meer bezoekers website


Kom jij ons team versterken?Vacature Online Marketeer

SEA, SEO, Analytics... Als online marketeer ken jij alle fijne kneepjes van jouw vak. 
Voor onze projecten in Gorinchem zoeken wij een online marketeer. Ben jij analytisch ingesteld en een creatief brein dat zelfstandig alle digitale touwtjes in handen heeft? Dan zoeken wij jou!

Meer info en solliciteren