Adverteren (SEA)

Adverteren (SEA)

Wil jij op korte termijn de juiste doelgroep bereiken? Hoger in de zoekresultaten komen of meer naamsbekendheid creëren? Google Ads helpt jou met het bereiken van jouw doelstellingen door gericht te adverteren. Op deze manier worden potentiële klanten, nieuwe klanten!

Wil jij ook alles uit Google halen? Laat dan online kansen niet liggen en start vandaag nog met Google Ads!


Google Ads is een tool van Google die jou helpt met het adverteren binnen de betaalde zoekresultaten. Ruim 52% van alle kliks op Google zijn afkomstig van Google Ads. Adverteren via Google is gericht om op korte termijn de doelgroep te bereiken. Google Adwords biedt de mogelijkheid om te adverteren in het zoekresultaten overzicht en advertenties plaatsen op verschillende websites (Display Netwerk). Ook remarketing en Google Shopping zijn manieren om via Google Ads te adverteren.

Voordelen van Google Ads

  • Direct resultaat met Google Ads
  • Bepaal zelf het budget
  • Bereik snel en makkelijk de doelgroep
  • Direct vindbaar op belangrijke zoekwoorden
  • Duidelijk inzicht in de Campagnes

Aan de slag met Webprofit

Lijkt Google Ads interessant voor jouw bedrijf? Maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Besteed je Adwords campagne uit! Bij WebProfit zorgen we ervoor dat we met onze kennis en input van uit de klant, meer resultaat bereiken met een Google Adwords campagne. Ga jij de uitdaging samen met ons aan?

Hoe gaan we aan de slag met jouw Google Ads campagne?

WebProfit monitort en optimaliseert continu de campagnes en resultaten. Met onze ervaring zetten we succesvolle campagnes op. Dagelijks kijken we naar kansen in de wereld van online adverteren en analyseren we jouw succes aan de hand van de opbrengsten en kosten. 

Samen bespreken we of de campagnes moeten doorgaan, we toch een andere weg in moeten of juist moeten stoppen met adverteren voor bepaalde zoekwoorden.We maken volledig inzichtelijk wat een zoekopdracht oplevert.

Behaal resultaten met Google Ads

Om resultaten te behalen is het belangrijk om te weten wat je met Google Ads wilt bereiken. Met de doelstellingen kunnen wij bepalen welke advertentiestrategie we voor jou kunnen toepassen. Zo kan Ads meer leads voor jouw website opleveren, meer telefoontjes genereren of meer bezoekers naar jouw fysieke winkel krijgen.


Dit kunnen we voor je doen