Adverteren (SEA)

Adverteren (SEA)

Wil jij op korte termijn de juiste doelgroep bereiken? Hoger in de zoekresultaten komen of meer naamsbekendheid creëren? Google Ads helpt jou met het bereiken van jouw doelstellingen door gericht te adverteren. Op deze manier worden potentiële klanten, nieuwe klanten!

Wil jij ook alles uit Google halen? Laat dan online kansen niet liggen en start vandaag nog met Google Ads!


Adverteren in Google

Google Ads is een tool van Google die jou helpt met het adverteren binnen de betaalde zoekresultaten. Ruim 52% van alle kliks op Google zijn afkomstig van Google Ads. Adverteren via Google is gericht om op korte termijn de doelgroep te bereiken. Google Ads biedt verschillende mogelijkheid om te adverteren:

Tekstadvertenties

Bovenaan in Google verschijnen de tekstadvertenties. Een potentiële klant zoekt bijvoorbeeld naar "Google adverteren uitbesteden Gorinchem". De tekstadvertentie moet deze klant op de WebProfit website brengen en aanzetten tot het maken van een afspraak.

Video advertenties

Heb je wel eens advertenties voorbij zien komen op YouTube? Dit is een ideaal middel om je voor te stellen aan je doelgroep. Met adverteren in Google kun je specifiek relevante doelgroepen bereiken op basis van interesses en locatie's.

Banner advertenties

Banner advertenties kun je inzetten om eerdere bezoekers van je website opnieuw te benaderen of om nieuwe bezoekers te benaderen voor een specifiek product.

Google Shopping

Een online uithangbord voor je webshop, is Google Shopping. Consumenten die zoeken naar je producten krijgen deze advertenties bovenaan in Google te zien. Bij een klik op de advertentie gaan ze regelrecht naar je productpagina.

Voordelen van Google Ads

  • Direct resultaat met Google Ads
  • Bepaal zelf het budget
  • Bereik snel en makkelijk de doelgroep
  • Direct vindbaar op belangrijke zoekwoorden
  • Duidelijk inzicht in de campagnes

Behaal resultaten met Google Ads

Om resultaten te behalen is het belangrijk om te weten wat je met Google Ads wilt bereiken. Met de doelstellingen kunnen wij bepalen welke advertentiestrategie we voor jou kunnen toepassen. Zo kan Ads meer leads voor jouw website opleveren, meer telefoontjes genereren of meer bezoekers naar jouw fysieke winkel krijgen.

Aan de slag met Webprofit

Lijkt Google Ads interessant voor jouw bedrijf? Maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Besteed je Google Ads campagne uit! Bij WebProfit zorgen we ervoor dat we met onze kennis en input van uit de klant, meer resultaat bereiken met een Google Ads campagne. Ga jij de uitdaging samen met ons aan?

Hoe gaan we aan de slag met jouw Google Ads campagne?

WebProfit monitort en optimaliseert continu de campagnes en resultaten. Met onze ervaring zetten we succesvolle campagnes op. Dagelijks kijken we naar kansen in de wereld van online adverteren en analyseren we jouw succes aan de hand van de opbrengsten en kosten. 

Samen bespreken we of de campagnes moeten doorgaan, we toch een andere weg in moeten of juist moeten stoppen met adverteren voor bepaalde zoekwoorden.We maken volledig inzichtelijk wat een zoekopdracht oplevert.


Dit kunnen we voor je doen