Er is ontzettend veel informatie beschikbaar op het internet. Talloze bedrijven willen terechtkomen op de eerste pagina van een zoekmachine, maar hoe krijg je dit nu voor elkaar? Het is niet zo dat alleen grote bedrijven een hoge positie kunnen krijgen. Ook kleine bedrijven, zoals de plaatselijke bakker, kunnen hoog scoren door middel van zoekmachine optimalisatie. De specialisten van WebProfit kunnen dit voor jou realiseren.

Zoekmachine optimalisatie: 
voor de lange termijn

Zoekmachine optimalisatie is in veel gevallen een traject voor een langere termijn. Veranderingen die je doorvoert moeten gescand worden door de zoekmachine, welke uiteindelijk ook de relevantie bepaald. Daarentegen is het resultaat van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, langdurig en kent het diverse voordelen.

De voordelen van SEO

  • Gratis klikken van bezoekers die relevant zijn voor jouw bedrijf
  • Creëer online een gevestigde positie
  • Optimalisatie van je website in het algemeen
  • Verhoogde vindbaarheid en naamsbekendheid
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

WebProfit inzeten voor zoekmachine optimalisatie

Bij WebProfit werken wij met diverse specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Samen met jou kijken we naar de doelstellingen en wensen, waarbij wij in combinatie met een eigen zoekwoordenonderzoek een SEO strategie bepalen en uitvoeren.

SEO is een combinatie van diverse losse elementen, waarvan content en techniek de belangrijkste zijn. Bij WebProfit hebben wij voor elk element specialisten in dienst. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld snel geschakeld.

Content

Het optimaliseren van content is cruciaal om goed te scoren op het gebied van organische vindbaarheid. Onze specialisten schrijven zelf teksten en zorgen ervoor dat jouw volledige pagina optimaal wordt vormgegeven, waarmee je vervolgens goed gevonden wordt in zoekmachines. Bovendien vergeten wij natuurlijk de basis ook niet, waarbij een tekst wordt afgestemd op het doel van de pagina en het type lezer.

Techniek

Het technische aspect is minder zichtbaar voor de gebruiker. Echter, het is zeker zo relevant om goed te kunnen scoren. De techniek is als het ware het fundament voor zoekmachine optimalisatie. Om dit te optimaliseren werkt onze SEO specialist samen met de interne technische collega.

WebProfit als SEO specialist

Bij WebProfit hechten wij waarde aan transparantie. Sommige zoekmachine optimalisaties zijn beter zichtbaar dan de andere. Ook de optimalisaties op de achtergrond proberen wij voor klanten inzichtelijk te maken. Hiervoor maken wij gebruik van een eigen rapportage platform, welke volledig aanpasbaar is aan de behoeften en doelstellingen van klanten. Bovendien kun je, op ieder gewenst moment, de resultaten van onze SEO inspanningen zien. Wel zo eerlijk!

Hoe wij bijdragen aan zoekmachine optimalisatie

seo/technische-seo
Technische SEO
WebProfit maakt websites leesbaar en zorgt voor overzicht, structuur en logica. Zowel voor Google als voor de bezoekers van je site.
seo/zoekwoorden
Zoekwoorden
Alles begint bij het kiezen van de juiste zoekwoorden. Samen met jou bepalen we de prioriteit en kijken we door onderzoek waar kansen liggen om te scoren.
seo/google-mijn-bedrijf
Google mijn bedrijf
Jouw Google Mijn Bedrijf profiel is je online visitekaartje in de zoekmachine Google en in Google Maps. Wij zorgen voor jouw zichtbaarheid!
seo/seo-tekstschrijver
SEO tekstschrijver
WebProfit helpt je graag bij het schrijven van goed vindbare artikelen en blogs voor websites en geoptimaliseerde productbeschrijvingen voor webshops.