Social media beheer

Het consequent posten op socialmediakanalen blijkt in de praktijk lastig voor veel ondernemers. Zeker wanneer social media meer energie kost dan dat het oplevert. Wil jij ook iedere week jouw doelgroep bereiken met leuke en interessante content maar heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan hebben wij de oplossing!

Vergroot de online zichtbaarheid via social media

Consequent en actief bezig zijn met social media is een must voor iedere onderneming. De verschillende socialmediakanalen zorgen namelijk voor naamsbekendheid, interacties, websiteverkeer en uiteindelijk meer conversie voor jouw bedrijf. 

De voordelen van social media uitbesteden

  • Verhoogde vindbaarheid en naamsbekendheid
  • Scheelt kostbare tijd
  • Social media in veilige handen van experts
  • Pagina's worden continu geoptimaliseerd

Image

WebProfit inzetten voor social media beheer

Content creëren

De juiste content spreekt jouw doelgroep op een effectieve manier aan. Het team van WebProfit maakt creatieve en onderscheidende content, passend bij jouw doelgroep. Heb jij zelf ideeën of content die we kunnen gebruiken? Samen gaan we aan de slag met de juiste content creatie.

Bedrijfsaccount optimaliseren

Om alles uit jouw socialmedia-account te halen is het van belang dat het bedrijfsaccount is geoptimaliseerd. Een socialmediabedrijfsaccount heeft veel mogelijkheden om nog duidelijker zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw socialmedia-accounts up-to-date blijven.

Consequent content plaatsen

Eigenlijk is het heel eenvoudig: wil je meer naamsbekendheid creëren? Of  interactie met de doelgroep en meer websiteverkeer genereren? Dan is de oplossing actief zijn én blijven door berichten te plaatsen op jouw socialmedia-accounts. Door consequent te zijn in jouw online activiteiten worden jouw socialmedia-accounts steeds meer online zichtbaar voor de doelgroep. Geen zorgen: WebProfit helpt jou consequent zichtbaar te blijven. We gaan voor jou aan de slag met het dagelijks, wekelijks of maandelijks berichten plaatsen. De overgebleven tijd kun je dan ergens anders in investeren. Klinkt goed, toch?

Contentkalender

Het goed organiseren van content is van belang om de juiste socialmediastrategie te volgen. WebProfit maakt en onderhoudt een contentkalender gepersonaliseerd op jouw wensen, ideeën en socialmediastrategie. Aan de hand van deze contentkalender heb jij overzicht en inzicht in wat wij precies voor je doen. Zo kunnen wij makkelijk inspelen op de doelgroep en weet jij wat er gebeurt.

WebProfit helpt je verder

WebProfit ondersteunt bij het actief onderhouden van jouw socialmediakanalen. Dit doen we door aansprekende en boeiende content te plaatsen, de interactie te vergroten en consequent online actief zijn. Social media uitbesteden geeft jou de vrijheid om jouw tijd te investeren in andere belangrijke zaken. Wij zetten de juiste kanalen in om alle voordelen van social media te ervaren en online groei te realiseren. Wil je weten wat we precies voor jouw socialmedia-accounts kunnen doen? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!