Content creatie is de basis van jouw digitale marketing. Straal uit wie je bent en waar je als bedrijf voor staat. Omdat er steeds meer content gedeeld wordt op social media, is het nog belangrijker geworden om onderscheidende content te delen aan de juiste doelgroep.

Onderscheidende content creatie

Social media content is een onderdeel van social media wat erg belangrijk is. Spreek jij de juiste doelgroep aan met de juiste teksten, hashtags en infographic? Of maak jij voornamelijk gebruik van leveranciers afbeeldingen? Wij gaan samen met jou intensief aan de slag om het maximale uit jouw social media kanalen te halen.
 

De voordelen van content creatie

  • Verhoogde vindbaarheid en naamsbekendheid
  • Groei van social media kanalen
  • Spreek de juiste doelgroep aan
  • Tijd besparend
Content-creatie-e1614171402838

WebProfit inzetten voor content creatie

Social media uitbesteden

Bij WebProfit werken wij met diverse specialisten op het gebied social media en media design. Waardoor wij jou kunnen helpen om alles uit jouw social media kanalen te halen met de juiste social media strategie. Dit doen we door middel van creatieve content, pakkende teksten en call-to-actions, wat we dagelijks, wekelijks of maandelijks kunnen plaatsen.

Content strategie

Bij het onderhouden van social media kanalen is content essentieel. We gebruiken content wat jij ons aanlevert of creëren zelf onderscheidende content. Social media content zetten we in voor branding aan de hand van de social media strategie. 

Contentkalender

Het is belangrijk om als bedrijf te weten waar je staat en waar je naar toe wilt. Ook op het gebied van social media marketing is het van belang om doelstellingen te maken, om vervolgens marketinguitingen in te kunnen plannen. Door marketinguitingen het hele jaar (of voor een bepaalde periode) in te plannen, begin je het jaar overzichtelijk. Het zorgt voor continuïteit wat essentieel is voor je communicatie naar de doelgroep toe en voor je zichtbaarheid. Een overzicht met alle marketinguitingen noemen wij een contentkalender. Aan de hand van deze contentkalender maken wij de juiste content voor jouw social media strategie.

Soorten content

Content is een verzamelwoord voor inhoud die beschikbaar wordt gemaakt door een medium. Content is er in de vorm van tekst, beeld en geluid of een mix daarvan. WebProfit biedt content in de vorm van:

  • Het schrijven van blogs
  • Het schrijven van social media posts
  • Het maken van infographics
  • Het maken van illustraties voor social media
  • Het maken van geluid- en videocontent in de vorm van podcasts, webinars of video. In samenwerking met B-YourC.

WebProfit helpt je verder

Weet je niet waar je moet beginnen als het gaat om contentstrategie of marketing uitingen? Ga vandaag nog aan de slag met content creatie! Onze handen beginnen te jeuken bij het bedenken en het creëren van iets nieuws voor jouw bedrijf. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Hoe wij bijdragen aan een optimale social media strategie

social-media/doelgroepanalyse
Doelgroepanalyse
Een succesvolle social media strategie? Begin met de fundering van je bedrijf, de doelgroep. WebProfit helpt je hier graag bij!
social-media/adverteren/
Social media adverteren
Blijf de concurrentie voor en geef ook jouw social media account een boost. WebProfit helpt jou bij het effectief inzetten van social media advertising.
social-media/adverteren/
Social media adverteren
Blijf de concurrentie voor en geef ook jouw social media account een boost. WebProfit helpt jou bij het effectief inzetten van social media advertising.
social-media/beheer/
Social media beheer
Social media uitbesteden is dan een logische stap voor drukke ondernemers. WebProfit helpt je graag bij het onderhouden van jouw social media accounts.