Stage lopen bij WebProfit

Aangenaam! Wij zijn WebProfit, een allround online marketingbureau in Gorinchem.

Met een klein, gezellig team van enthousiaste mensen helpen we dagelijks onze klanten om hun plekje op het internet te veroveren.


Hoe we dat doen? Heel simpel: met onze liefde voor de online wereld. Met elkaar zetten we verrassende online marketing campagnes op, bouwen we mooie website en schrijven we sterke teksten.

Stageplaatsen bij WebProfit

Wij zijn op zoek naar een creatieve talenten die - net zoals wij - met opgestroopte mouwen voor de beste resultaten gaan voor onze klanten.

Welke beste resultaten dat zijn? WebProfit levert…
...meer online aanvragen voor je onderneming
...meer orders in je webshop
...een professionele presentatie van je bedrijf met een solide imago
...resultaat met vindbaarheid
...op maat gemaakte Google campagnes
...snelle, overzichtelijke en resultaatgerichte websites.

Applicatie- en mediaontwikkelaar

Ben jij een tweede- of derdejaarsstudent van de opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar? Dan heb je al veel technische kennis opgedaan. Deze kennis wil je in praktijk brengen én jij wilt natuurlijk nog meer leren.

Bij WebProfit ga je aan de slag met het bouwen van mooie websites, je helpt onze klanten bij vragen en je werkt intensief samen met onze online marketing specialisten om slimme technieken in onze websites te bouwen.

Keuzedeel 'Online marketing en het toepassen van e-commerce'

Zoek jij een bedrijf waar je terecht kunt voor het keuzedeel 'Online marketing en het toepassen van e-commerce'? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de technische kennis én de online marketing specialisten onder één dak.


BeschikbaarheidBekijk op SBB


Solliciteren op stagemarkt

Heb je interesse in een stage bij Webprofit en wil je weten of we nog plaats hebben? Kijk voor de beschikbaarheid op de website van SBB.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.


Contact