Stagiair (Junior) Accountmanager

Hoi, wij zijn WebProfit: een online marketingbureau in Gorinchem. Met een gezellig team van enthousiaste mensen helpen we dagelijks onze klanten om hun plekje op het internet te veroveren.

Hoe we dat doen? Met elkaar zetten we verrassende online marketingcampagnes op, schrijven we sterke SEO geoptimaliseerde teksten en bouwen we mooie websites en webshops. Wij zijn op zoek naar een creatieve talenten die - net zoals wij - met opgestroopte mouwen voor de beste resultaten gaan voor onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar een stagiaire Junior Accountmanager.

Bij WebProfit zien we jou als een teamlid en ondersteunen we elkaar bij diverse werkzaamheden. Je krijgt mooie kansen om volop te leren en ontwikkelen.

ipad-820272_1920

Over deze stage

Deze vacature is gericht op de stageperiode vanaf september 2021. De opdracht die je vanuit school eventueel moet maken, stellen we graag nog met jou samen. Er is genoeg te doen, dus hiervoor kijken we ook naar waar jouw interesses liggen!
 

Zoeken wij jou?

Als stagiair Junior Accountmanager heb je een belangrijke functie: tijdens jouw stageperiode ben jij de schakel tussen WebProfit en onze (toekomstige) klanten. Je bent een kei in het leggen van contacten en het onderhouden daarvan.
Je ziet het als een uitdaging om op zoek te gaan naar onze toekomstige klanten en hen te overtuigen dat het team van WebProfit dé oplossing heeft. Daarom is het belangrijk dat je je goed kunt inleven in de klant en oog hebt voor hun wensen. Tijdens je stageperiode leer je over onze diensten en denk je samen met het team mee hoe je deze diensten goed in de markt kunt zetten. Ook ontdek je waar nog mooie kansen voor WebProfit liggen. 

Daarnaast ben je:
- Bezig met een MBO opleiding Junior Accountmanager.
- Sociaal en leg je makkelijk contact met verschillende mensen. 
- In staat om zelfstandig te werken. 
- Enthousiast, leergierig en denk je graag mee.

Wat bieden wij:
- Een stagevergoeding.
- Flexibel werken + goed bereikbaar met OV.
- Een gezellige leerplek met kijkje in alle belangrijke aspecten van online marketing.
- Een jong en gedreven team.

Interesse?

Heb jij interesse in deze stageplaats? Mail dan jouw CV en motivatie door naar djkranendonk@webprofit.nl. Ook voor eventuele vragen over de vacature of onze organisatie kun je daar terecht! Is deze stageplaats niet wat je zoekt? Wij zoeken ook een stagiair Content marketing!

Onderdeel worden van webprofit?

WebProfit helpt bedrijven online te groeien op het gebied van online marketing. Wij werken samen met ondernemers bij elke stap; van het proces van de eerste strategieën tot de uitvoering van de campagne en daarna. Onze aanpak op maat zorgt ervoor dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben voor maximaal online succes. We onderhouden intensief contact met onze klanten, omdat wij geloven in het combineren van kennis, de klant over zijn product/dienst en wij van online marketing.