Stagiair Content Marketing

Hoi, wij zijn WebProfit: een online marketingbureau in Gorinchem. Met een gezellig team van enthousiaste mensen helpen we dagelijks onze klanten om hun plekje op het internet te veroveren.

Hoe we dat doen? Met elkaar zetten we verrassende online marketingcampagnes op, schrijven we sterke SEO geoptimaliseerde teksten en bouwen we mooie websites en webshops. Wij zijn op zoek naar een creatieve talenten die - net zoals wij - met opgestroopte mouwen voor de beste resultaten gaan voor onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar een stagiaire Content Marketing.

Bij WebProfit zien we jou als een teamlid en ondersteunen we elkaar bij diverse werkzaamheden. Je krijgt mooie kansen om volop te leren en ontwikkelen.

Over deze stage

Wij zijn altijd op zoek naar goede stagiaires. De opdracht die je vanuit school eventueel moet maken, stellen we graag nog met jou samen. Er is genoeg te doen, dus hiervoor kijken we ook naar waar jouw interesses liggen!

Tijdens de stage komen onder andere de volgende werkzaamheden voor:
- Schrijven van content voor uiteenlopende klanten.
- Meedenken met de social media uitingen.
- Optimaliseren van bestaande landingspagina's.
- Basis SEO teksten (leren) schrijven.
- Meedenken over nieuwe initiatieven voor onze klanten.
- Creatie van content voor WebProfit zelf.
- Jouw ideeën (alles is mogelijk!)

Voor deze stage zijn wij op zoek naar iemand die:
- Bezig is met een HBO opleiding, met voorkeur richting marketing.
- Foutloos is in de Nederlandse taal.
- In staat is om goed zelfstandig te werken.
- Een gezonde dosis creativiteit heeft.

Wat bieden wij:
- Een stagevergoeding.
- Flexibel werken + goed bereikbaar met OV.
- Een kijkje in alle belangrijke aspecten van online marketing.
- Een jong en gedreven team.
- Toegang tot eindeloos veel (gecertificeerde) trainingen via de HubSpot Academy.

Interesse?

Heb jij interesse in deze stageplaats? Mail dan jouw CV en motivatie door naar djkranendonk@webprofit.nl. Ook voor eventuele vragen over de vacature of onze organisatie kun je daar terecht! 

Onderdeel worden van WebProfit?

WebProfit helpt bedrijven online te groeien op het gebied van online marketing. Wij werken samen met ondernemers bij elke stap; van het proces van de eerste strategieën tot de uitvoering van de campagne en daarna. Onze aanpak op maat zorgt ervoor dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben voor maximaal online succes. We onderhouden intensief contact met onze klanten, omdat wij geloven in het combineren van kennis, de klant over zijn product/dienst en wij van online marketing.