Webshop laten maken

Verkoop uw producten online met E-commerce in een webshop

Webshop laten maken

Online producten verkopen met E-commerce

Webshop laten bouwen

U heeft een product en wilt dat online verkopen? Online producten verkopen begint met het opzetten en bouwen van een webshop. Voor het opzetten van een webshop zijn de volgende handelingen van toepassing:

 1. Domeinnaam registreren
 2. Webhosting
 3. Webshop ontwerp & realisatie
 4. Producten uploaden
 5. Webshop monitoren & verbeteren

Bij WebProfit hebben we ruime ervaring met het opzetten van webshops met verschillende systemen. Graag helpen we u van stap 1 tot een volwaardig eindproduct.

Webshop

Veiligheid

Waarom online verkopen?

In de huidige consumentenmarkt kopen consumenten en bedrijven hun producten via fysieke winkels en webshops. 7 op de 10 Nederlanders koopt namelijk producten via het internet, of te wel de E-commerce. Met een webshop geeft u consumenten de gelegenheid om zich te oriënteren en een aankoop te voltooien in uw webshop of winkel. WebProfit geeft u 2 redenen waarom een webshop onmisbaar is:

 1. Online is onmisbaar voor de oriëntatie fase
  Bij het zoeken naar producten is internet het kanaal wat consumenten gebruiken. Komen consumenten uw bedrijf online niet tegen, dan is de kans groot dat zij de aankoop voltooien bij de concurrent.
 2. Verschillende kanalen die elkaar versterken
  Met een webshop heeft u de beschikking over een extra verkoopkanaal die uw winkelverkopen kan versterken. Naar verwachting zullen de E-commerce verkopen de komende jaren blijven stijgen. Hierdoor is een strategie met een winkel en webshop de juiste investering.

Proces van een webshop laten bouwen

Bij het starten van een webshop is de inrichting van de webshop een belangrijke stap. De webshop moet worden voorzien van producten met afbeeldingen en beschrijvingen. Bij WebProfit helpen we u graag om uw webshop voor te bereiden voor de online verkoop. Online verkopen is een langdurig proces dat tijd en aandacht vraagt. Investeer daarom goed in het optimaliseren van de webshop. Hierdoor zullen potentiële klanten uw webshop sneller vinden, in bijvoorbeeld Google, dan uw concurrenten.

Wilt u producten online verkopen? Begin een webshop!

Bij WebProfit hebben we diverse webshops gemaakt en ingericht voor onze klanten. Deze webshops zijn na oplevering eenvoudig te beheren voor bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe producten. Daarnaast kan WebProfit u ondersteunen bij het up to date houden van uw webshop. WebProfit biedt het volgende voor u bij het realiseren van een webshop:

 1. Betrouwbare webhops
  Met een webshop wilt u geen problemen. Bij WebProfit bieden we betrouwbare en gebruiksvriendelijke webshops voor u en de consument. Met diverse technieken beveiligen we uw webshop tegen storingen en problemen.
 2. Vindbaarheid van uw producten
  Nadat uw producten in de webshop geplaatst zijn verzorgen wij de basisinrichting van de webshop. Daarnaast bieden wij met ons SEO en zoekmachine adverteren aanbod u de mogelijkheid om uw producten nog beter vindbaar te maken.
 3. Beheer van uw webshop
  Heeft u geen tijd om de webshop na oplevering te beheren en te optimaliseren? Bij WebProfit verzorgen wij het beheer van uw webshop en tevens de optimalisatie. Dit doen we door nieuwe producten toe te voegen met teksten en foto’s. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw producten vindbaar zijn in Google voor consumenten.
 

WebProfit en Webshops

WebProfit is de partner voor het opzetten, installeren en beheren van uw webshop. Door onze ervaring en kennis weten we wat er gedaan moet worden om succesvolle webshops te ontwikkelen. Wilt u online uw producten verkopen? Stel uw eigen webshop samen met onze configurator of neem contact op via [email protected] of bel 0183-201020

Inspiratie nodig?

Een aantal voorbeelden van gerealiseerde webshops door WebProfit zijn:

Webshop beginnen
Webshop starten
webinar

Webshop beginnen? Neem dan contact op met WebProfit!

Bel: 0183 20 10 20

Mail: [email protected]