Website laten maken

Een website is een weerspiegeling van uw merk en de persoonlijkheid van uw bedrijf

Website

Een website is een weerspiegeling van uw merk en de persoonlijkheid van uw bedrijf.

Een goede website laten maken

Een website laten maken is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. De eerste indruk van een website bepaalt mede de hoogte van het resultaat van uw website. Als bedrijf heeft u daarom een frisse uitstraling en een goed werkende website nodig. Afhankelijk van uw product of dienst kunt u diverse doelstellingen in gedachten hebben met uw nieuwe website. WebProfit gaat graag met u in gesprek om uw doelstellingen op de juiste manier te verwerken in de nieuwe website.

Een goede website laten maken vereist de volgende punten:

 1. Overzichtelijke website
  Een websitebezoeker moet binnen een paar seconden een nieuwe klik op uw website kunnen uitvoeren. Verder moet de website een goede verhouding van tekst en beeld hebben en een duidelijke navigatie.
 2. Responsive website
  Responsive betekent dat een website geschikt is voor verschillende apparaten (desktop, tablet en mobiel). Bij een website laten maken is responsive dus een belangrijke factor, iets wat WebProfit nastreeft.
 3. Gericht op resultaat
  Web en Profit, daar staan wij voor. De websites die wij maken zijn niet alleen mooi maar zijn ook gericht op het verkrijgen van resultaat.

WordPress

Responsive

Website laten maken
Website laten ontwerpen

Website laten maken?

Wilt u een website laten maken? Bij WebProfit hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van webdesign:

 1. Website
  Bij WebProfit maken we websites met WordPress waardoor uw website eenvoudig te beheren is na oplevering. Met de website laten we uw producten en diensten prominent naar voren komen. Daarnaast bieden we een eenvoudige en duidelijke navigatiestructuur.
 2. Webshop
  Wilt u producten online verkopen? Met WooCommerce en NopCommerce richten wij webshops voor u in zodat al uw producten online te koop zijn. Lees meer over webshops.
 3. Speciale websites
  Heeft u een speciale website wens? Bij WebProfit is geen opdracht onmogelijk. Graag denken wij met u mee bij de realisatie van speciale websites.
 

Hoe maakt WebProfit een website?

Aanvraag & Oriëntatie

Ontwerp

Realisatie

Online

WebProfit zorgt ervoor dat uw website na de oplevering eenvoudig te beheren is door middel van een CMS systeem. U kunt ook uw website maandelijks laten beheren door WebProfit. Op deze manier is uw website altijd up to date.

WebProfit en Webdesign

WebProfit creëert websites en webshops op basis van uw wensen en behoeften. Verder gebruiken we onze kennis en vaardigheden om u te adviseren over de opbouw, invulling en monitoring van uw website. Heeft u al een website maar kan deze verbeterd worden? Bij WebProfit verbeteren we bestaande websites en optimaliseren we deze voor zoekmachines.

Bent u klaar voor een nieuwe website laten maken? Stel uw eigen website samen met onze configurator of neem contact op met WebProfit via [email protected] of bel 0183-201020

Website offerte samenstellen