WebProfit is Google Partner

WebProfit is Google Partner

Sinds deze maand is WebProfit officieel Google Partner geworden. Voor diverse klanten beheren wij de Google Adwords accounts voor het adverteren in Google. Op basis van prestaties en budget beoordeelt Google of een internetbureau een Google Partner mag worden.

 
 

Bij WebProfit vinden we het een mooi resultaat dat we sinds kort Google Partner zijn. Met onze specialisaties op het gebied van Adwords en Analytics kunnen we onze klanten steeds beter van dienst te zijn bij het creëren van online resultaat.

De Google Partner status betekent dat WebProfit diverse online middelen succesvol kan inzetten voor uw organisatie. Denk hierbij aan:

Google Adwords

Met Google Adwords is het mogelijk om advertenties bij Google zoekopdrachten te plaatsen. Potentiële klanten worden door deze advertenties naar uw website gestuurd. Google Adwords bestaat uit tekstadvertenties en display advertenties (online banners).

Google Analytics

Wat doen websitebezoekers op de website? Is de website succesvol? Met Google Analytics kunnen wij een website analyseren en beoordelen. De online resultaten van een website worden gemeten met Google Analytics. Bijvoorbeeld het aantal verkopen, aanvragen en inschrijvingen.

Google Shopping

Productafbeeldingen bovenaan in Google. Misschien ziet u ze zelf wel eens? Met Google Shopping kunnen wij ervoor zorgen dat uw webshop voorraad direct in Google zichtbaar wordt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Graag vertellen wij u meer over de online marketing opties. Bel ons via 0183-201020 of mail naar [email protected]