Het verhaal van Dirk-Jan

Dirk-Jan Kranendonk is het gezicht achter WebProfit, een online marketingbureau vol ambitie. Die drive zat er bij Dirk-Jan al vroeg in. Toen hij merkte dat zijn achtergrond in sales niet langer bij hem paste, sloeg hij ruim 15 jaar geleden een nieuwe weg in met het oprichten van zijn eigen bedrijf, gericht op het maken van websites. Al snel zag hij dat online marketing de toekomst had, en besloot daar vol voor te gaan. 

Inmiddels heeft hij een enthousiast team om zich heen verzameld. Stuk voor stuk enthousiaste professionals met elk hun eigen expertise. Juist daardoor versterken ze elkaar en komen samen tot de mooiste resultaten. En gelukkig kunnen ze -meestal- wel lachen om de flauwe grappen van Dirk-Jan.

Als er iets is dat Dirk-Jan typeert is het wel zijn passie. Hij brengt energie, enthousiasme en diepgaande kennis van zaken in elk project. Met volledige inzet zoekt hij altijd naar vernieuwende oplossingen, waarbij hij, als dat nodig is, niet bang is om buiten de gebaande paden te gaan. 

Als strategisch denker doorziet hij complexe vraagstukken snel. Dirk-Jan heeft het vermogen om zich gemakkelijk in de klant in te leven, problemen snel te identificeren en doeltreffend op te lossen. Hij staat voor transparantie en eerlijkheid en is altijd gericht op het leveren van echte waarde. Hij heeft een ambitieuze visie: hij streeft ernaar om bedrijven niet alleen te ondersteunen met hun marketingactiviteiten, maar ook actief bij te dragen aan hun groei.

Zijn vrije tijd brengt Dirk-Jan graag door met zijn gezin, fijne vrienden of een goed boek. Bij voorkeur over zijn vakgebied of over persoonlijke ontwikkeling. En hij is gek op nieuwe ontwikkelingen en gadgets; hij ziet zichzelf graag als een early adopter. 

 

 

Webprofit2-0-0456-1

(Plant)aardige Marketeer

Naast mijn werk als Projectmanager bij WebProfit probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik trek er dan ook graag op uit om nieuwe dingen te ontdekken, actief bezig te zijn en de natuur in te gaan met mijn honden. Al kan ik ook goed genieten van een avondje Netflix!
 
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46

Webprofit2-0-0465-1

Creatieveling

Als social media gek ben ik veel online te vinden, waardoor de nieuwste trends mij niet ontgaan. In mijn vrije tijd zit ik graag op het terras met vrienden of ben ik bij mijn paard, waarmee ik regelmatig les geef aan jonge paardenmeisjes. Iedere maandagavond kan je mij sportend vinden in het dorp met mijn bootcamp groep.
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46

Kevin Kraaijveld

Mr. Robot

Als software developer houd ik mij bezig met het schrijven van code. Wanneer er iets aangepast moet worden of als er foutmeldingen zijn, heb ik de oplossingen. Ook thuis programmeer ik graag nog even verder aan mijn eigen projecten. En om te ontspannen gebruik ik mijn beeldscherm om films/series te kijken. Om daarnaast ook nog lekker te bewegen, doe ik aan hardlopen en mountainbiken.
 
 
Linkedin Kevin Kraaijveld

Webprofit2-0-0389-1

De Taalmevrouw

Ken je dat? Dat je dubbel kunt liggen om een goede taalgrap of helemaal geraakt wordt door een goed geschreven quote of tekst? Ik ook. Ik houd van taal en alles wat daarmee samenhangt. Je kunt er zoveel kanten mee op! Mijn uitdaging is om jouw boodschap te verwoorden in een goede tekst, waarmee jij precies jouw doelgroep aanspreekt.
 
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46