WebProfit helpt je verder

Wat kun je van ons verwachten?

Online goed vindbaar zijn is het visitekaartje voor jouw bedrijf. Dit begint al met een SEO technische en professionele website. Ademt jouw site de passie die jij voelt voor het vak? Of ben je zelf ook nog niet overtuigd over de inhoud en de uitstraling van jouw website? Dan is het moeilijk om online bezoekers te overtuigen van jouw ideeën. Maak je geen zorgen: WebProfit helpt jou online verder! We maken plannen op maat, werken met een gezellig en jong team en we staan voor jou klaar.

Wist je dat nieuwe huisstijl-1

Even voorstellen

Webprofit2-0-0537-1

Mr. DJ

Ondernemen is werk en hobby tegelijk is mijn ervaring. Ik ben erg geïnteresseerd in nieuwe marketingtechnieken en mogelijkheden om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met het gezin of met vrienden. Een avondje op de bank met een goed boek is mijn ideale manier van ontspannen.
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46

Webprofit2-0-0456-1

(Plant)aardige Marketeer

Naast mijn werk als Projectmanager bij WebProfit probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik trek er dan ook graag op uit om nieuwe dingen te ontdekken, actief bezig te zijn en de natuur in te gaan met mijn honden. Al kan ik ook goed genieten van een avondje Netflix!
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46

Webprofit2-0-0465-1

Creatieveling

Als social media gek ben ik veel online te vinden, waardoor de nieuwste trends mij niet ontgaan. In mijn vrije tijd zit ik graag op het terras met vrienden of ben ik bij mijn paard, waarmee ik regelmatig les geef aan jonge paardenmeisjes. Iedere maandagavond kan je mij sportend vinden in het dorp met mijn bootcamp groep.
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46

Webprofit2-0-0389-1

De Taalmevrouw

Ken je dat? Dat je dubbel kunt liggen om een goede taalgrap of helemaal geraakt wordt door een goed geschreven quote of tekst? Ik ook. Ik houd van taal en alles wat daarmee samenhangt. Je kunt er zoveel kanten mee op! Mijn uitdaging is om jouw boodschap te verwoorden in een goede tekst, waarmee jij precies jouw doelgroep aanspreekt.
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46

Kevin Kraaijveld

Mr. Robot

Als software developer houd ik mij bezig met het schrijven van code. Wanneer er iets aangepast moet worden of als er foutmeldingen zijn, heb ik de oplossingen. Ook thuis programmeer ik graag nog even verder aan mijn eigen projecten. En om te ontspannen gebruik ik mijn beeldscherm om films/series te kijken. Om daarnaast ook nog lekker te bewegen, doe ik aan hardlopen en mountainbiken.
 
 
Linkedin Kevin Kraaijveld

Vacature_persoon_over ons

Vacature

Als allround online marketingbureau zijn we dagelijks bezig met het bouwen van mooie websites, het opzetten en bijhouden van online marketing campagnes en het schrijven van sterke teksten. Dit doen we met een klein en gezellig team van enthousiaste mensen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten de beste resultaten halen op internet. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk alle vacatures hier!
 
 
Schermafbeelding 2022-09-27 om 16.46.46