Social media

Via social media kun je content delen op een eenvoudige en originele manier met jouw netwerk en ver daarbuiten.
Ben jij nog niet actief op social media of weet je niet hoe je het maximale uit social media kunt halen? WebProfit helpt je verder met het opzetten, onderhouden én optimaliseren van jouw kanalen.

Waarom social media?

Socialmediaplatformen zijn hét communicatiemiddel van deze tijd. Het aantal gebruikers groeit en er verschijnen continue nieuwe tools die jou als bedrijf helpen om de juiste doelgroep te bereiken. Dat is ook nodig: met de snelheid van het internet en haar gebruikers is het belangrijk om je concurrentie voor te blijven.

Voordelen van social media

 • Plaats waar je jouw bedrijf positioneert
 • Merkbekendheid en zichtbaarheid
 • Meer online verkeer
 • Verbeterde SEO ranking
 • Klanten bereiken op een persoonlijke manier
 • Geen kosten
 • Effectief adverteren
Social Media

WebProfit inzetten voor social media

Socialmediakanalen

Ieder socialmediakanaal heeft zo zijn eigen voordelen. Naar welk kanaal gaat jouw voorkeur uit? Welke doelgroep wil je bereiken? Bij WebProfit zetten wij de juiste kanalen in om alle voordelen van social media te ervaren. Bekende kanalen zijn:

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
 • Pinterest
 • YouTube

Contentkalender

Waar sta je als bedrijf voor en waar wil je nog naar toewerken? Goede doelstellingen formuleren - ook op het gebied van socialmediamarketing - is heel belangrijk. Wanneer je namelijk weet wat je wilt vertellen en aan wie dan kun je je online marketinguitingen inplannen. Dit kun je doen voor een bepaalde periode of een heel jaar en zorgt voor overzicht, rust en continuïteit. Een overzicht met alle marketinguitingen noemen wij een contentkalender. Aan de hand van een contentkalender maken wij de juiste content voor jouw strategie.

Social media: adverteren

Veel bedrijven adverteren via social media maar gaan niet altijd op een effectieve manier te werk. Online adverteren helpt jou om de juiste doelgroep te bereiken maar dan moet je het wel op de juiste manier inzetten. Bij WebProfit weten we precies welke kanalen aansluiten bij jouw doelgroep. 

Social media: beheer

Naast het adverteren op social media helpen we je ook bij het onderhouden van jouw accounts. We maken creatieve content en schrijven pakkende teksten en call-to-actions. Dit plaatsen we naar jouw wens dagelijks, wekelijks of iedere maand. We gebruiken content wat jij aanlevert of creëren het zelf. Met de hulp van een contentkalender loop je nooit meer achter de feiten aan en spelen we makkelijk in op actuele onderwerpen. Onze socialmedia-experts weten alles over het optimaliseren en onderhouden van socialmediakanalen en helpen je graag verder.

WebProfit helpt je verder

Weet je niet waar je moet beginnen en voel je lichte zenuwen als het gaat om goede contentstrategie? Of wil je hulp bij het opzetten van een advertentie? Het team van WebProfit is gespecialiseerd in alles omtrent social media. We helpen je graag met het bereiken van jouw doelgroep. Ga jij de uitdaging met ons aan?