Social media

Via social media kun je op een eenvoudige en leuke manier content delen met jouw netwerk en ver daarbuiten.
Ben jij nog niet actief op social media of weet je niet hoe je het maximale uit social media kunt halen? WebProfit helpt je verder met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van jouw kanalen.

Waarom social media?

Social media zijn hét communicatiemiddel van deze tijd. Socialmediakanalen blijven groeien in het aantal gebruikers. Steeds komen er nieuwe tools bij om jouw als bedrijf te helpen de juiste doelgroep te bereiken. Met de snelheid van het internet is het belangrijk om je concurrentie voor te blijven en je doelgroep te bereiken.

De voordelen van social media

 • Mooie manier om je als bedrijf te positioneren
 • Meer merkbekendheid en zichtbaarheid
 • Meer online verkeer
 • Verbeterde SEO ranking
 • Bereik van de klanten op een persoonlijke manier
 • Geen kosten
 • Effectief adverteren

Social Media

WebProfit inzetten voor social media

Socialmediakanalen

Ieder socialmediakanaal heeft zo zijn eigen voordelen. Naar welk kanaal gaat jouw voorkeur uit? Welke doelgroep wil je bereiken? Bij WebProfit zetten wij de juiste kanalen in om alle voordelen van social media te ervaren. Bekende kanalen zijn:

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
 • Pinterest
 • YouTube

Contentkalender

Waar sta je als bedrijf voor en waar wil je nog naar toewerken? Het is belangrijk om goede doelstellingen te maken, ook op het gebied van socialmediamarketing. Wanneer je weet wat je wilt vertellen en aan wie, kun je je online marketinguitingen inplannen. Dit kun je doen voor een bepaalde periode of een heel jaar en zorgt voor overzicht, rust en continuïteit. Een overzicht met alle marketinguitingen noemen wij een contentkalender. Aan de hand van een contentkalender maken wij de juiste content voor jouw strategie.

Social media: adverteren

Veel bedrijven adverteren via social media maar gaan er niet altijd op een effectieve manier te werk. Online adverteren helpt jou om de juiste doelgroep te bereiken maar dan moet je het wel op de juiste manier inzetten. Bij WebProfit weten we precies welke kanalen aansluiten bij jouw doelgroep. 

Social media: beheer

Naast het adverteren op social media helpen we je ook bij het onderhouden van jouw accounts. We maken creatieve content en schrijven pakkende teksten en call-to-actions. Dit plaatsen we - naar jouw wens - dagelijks, elke week of iedere maand. We gebruiken content wat jij aanlevert of creëren het zelf. Met de hulp van een contentkalender loop je nooit meer achter de feiten aan en spelen we makkelijk in op actuele onderwerpen. Onze socialmedia-experts weten alles over het optimaliseren en onderhouden van socialmediakanalen en helpen je graag verder.

WebProfit helpt je verder

Weet je niet waar je moet beginnen en voel je lichte zenuwen als het gaat om goede contentstrategie? Of wil je hulp bij het opzetten van een advertentie? Het team van WebProfit is gespecialiseerd in alles omtrent social media. We helpen je graag met het bereiken van jouw doelgroep. Ga jij de uitdaging met ons aan?