Zoekmachine optimalisatie

Potentiële klanten zijn op zoek naar een product of dienst wat jij verkoopt, maar deze potentiële klanten komen uiteindelijk niet op jouw website terecht. Om geen klanten meer mis te lopen moet je aan de slag met de online vindbaarheid. 

Scoor hoger in Google en creëer meer naamsbekendheid online met zoekmachine optimalisatie. 

SEO helpt je verder

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) scoor je organisch hoger met jouw website in de zoekmachines, doormiddel van zoekwoorden. De zoekmachine Google is met 85% de meest gebruikte zoekmachine. Google rangschikt pagina's onder meer op snelheid, veiligheid en relevante en heldere inhoud. 

Hoe kom je hoger in Google?

Om daadwerkelijk op te vallen in de zoekmachine, is het van belang dat je actief bent op je website, met de juiste content. Om hoger in Google te komen moet  de vraag van de potentiële klant en het aanbod op elkaar aansluiten. Het gebruik van de juiste zoekwoorden is hierbij essentieel. Weet welke doelgroep past bij jou bedrijf en weet wat de vraag van de doelgroep is om online te kunnen groeien!

Voordelen van SEO

  • Langdurig effect
  • Online beter zichtbaar
  • Het effect is goed meetbaar
  • De juiste bezoekers op je website
  • Creëer naamsbekendheid
  • Organisch verkeer

Samenwerking met WebProfit

Een goede SEO zoekmachine optimalisatie vraagt om een fijne samenwerking. Bij WebProfit zorgen we ervoor dat we met onze kennis en input van uit de klant, meer resultaat bereiken.

Jouw dienst of product moet online gevonden worden. Daarom brengen we eerst in kaart wat de huidige situatie is om vervolgens te kijken naar nieuwe doelstellingen. De SEO specialisten van WebProfit verwerken de problemen en vragen van jouw klant in teksten, video’s, zoekwoorden en artikelen.

Ook op technisch gebied verbeteren we je website. Zo zorgen we ervoor dat de website een snelle laadtijd krijgt, halen we fouten uit de website en zorgen we voor de juiste SEO structuur.

Dit kunnen we voor je doen
Dirk-Jan Kranendonk
Dirk-Jan Kranendonk
Online Marketeer