Om hoog te scoren in zoekmachines als Google, is het belangrijk om optimalisaties door te voeren op je website. Zoekmachine optimalisatie is een groot proces, waarbij een SEO tekstschrijver een belangrijk onderdeel is. Het schrijven van teksten die zijn geoptimaliseerd, staat direct gelijk aan scoren in SEO. Onze specialisten weten waar de prioriteiten liggen. WebProfit helpt jouw bedrijf naar een volgend niveau!

Is het echt zo belangrijk?

Ja, absoluut! Een goede tekst maakt nog steeds veel verschil voor je positie in Google.  De specialisten van WebProfit kennen alle trucjes en optimaliseren jouw teksten, waardoor deze geoptimaliseerd zijn voor zowel bezoekers als Google.

De voordelen van een SEO tekstschrijver

 • Zorgt voor relevantere bezoekers op je website.
 • Verhoogde vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google en Bing.
 • De SEO tekstschrijver optimaliseert je website in het algemeen.
 • Verlengt de tijd die bezoekers op je pagina doorbrengen.
 • Actieve schrijfstijl op je website.
Content-creatie-e1614171402838

WebProfit als SEO tekstschrijver

De SEO specialisten van WebProfit hebben ruime ervaring met het schrijven van teksten die perfect geoptimaliseerd zijn. De vlotte schrijfstijl staat aan de basis van een foutloze tekst. Daarnaast zijn er geen geheimen voor ons als SEO tekstschrijver. Wij volgen de laatste trends continu!

Afstemmen op de doelgroep

De basis van een tekst begint bij het idee erachter. Het gaat erom dat de verwachting van de lezer, wordt beantwoord door middel van de tekst. Hiervoor houdt WebProfit rekening met diverse elementen:

 • Wat is de behoefte van de doelgroep? Waar zijn ze naar op zoek?
 • Op welke zoekwoorden zoekt jouw doelgroep?
 • In welke fase van het aankooptraject bevindt de bezoeker zich?

Het belang van een SEO tekstschrijver

De tekst in het algemeen wordt foutloos geschreven. Tijdens het schrijven van de tekst houden wij rekening met een goede leesbaarheid. Dit is voor zowel de bezoekers als de zoekmachines. Ondanks dat de content wordt geoptimaliseerd voor deze zoekmachines, staat het belang voor de lezer altijd centraal. WebProfit als SEO tekstschrijver is inzetbaar voor drie type teksten:

 • Product- en categorie beschrijvingen
 • Blog berichten
 • Tekst voor landingspagina’s

Overige SEO optimalisaties

Buiten de tekst zelf zijn er nog een aantal aspecten te optimaliseren voor SEO. Denk hierbij aan simpele aspecten als een tekst bij een afbeelding toevoegen, maar ook aan complexere dingen als linkbuilding. Alle losse elementen worden door de tekstschrijvers van WebProfit meegenomen bij het schrijven van een SEO tekst. Of het nu gaat om een blogbericht, landingspagina of een enkele productpagina.

Hoe wij bijdragen aan een betere positie in Google

seo/technische-seo
Technische SEO
WebProfit maakt websites leesbaar en zorgt voor overzicht, structuur en logica. Zowel voor Google als voor de bezoekers van je site.
seo/zoekwoorden
Zoekwoorden
Alles begint bij het kiezen van de juiste zoekwoorden. Samen met jou bepalen we de prioriteit en kijken we door onderzoek waar kansen liggen om te scoren.
seo/google-mijn-bedrijf
Google mijn bedrijf
Jouw Google Mijn Bedrijf profiel is je online visitekaartje in de zoekmachine Google en in Google Maps. Wij zorgen voor jouw zichtbaarheid!
seo
"oud" SEO
WebProfit maakt relevante content, een goed vormgegeven landingspagina en heeft de juiste technische kennis voor betere organische vindbaarheid.