Websites

Website laten maken

Zou je een winkel binnengaan als je eerst 5 seconden moet wachten?

Misschien een gekke vraag. Maar zo kan jouw bezoeker het wachten op jouw website wel ervaren. Een vertraging in de laadtijd vinden veel websitebezoekers niet prettig. Ze kunnen zelfs daardoor afhaken. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Je kunt dus zeggen dat een frisse uitstraling en een goed werkende website geen wens is, maar een must. En daar helpen wij je graag bij.

Wat is een goede website?

Die vraag krijgen we regelmatig bij WebProfit in Gorinchem. Simpel gezegd: een goede website is niet alleen mooi, maar levert ook resultaat op. 

Als iemand jouw website bezoekt, moet diegene binnen een paar seconden een antwoord op zijn of haar vraag kunnen vinden. Daarnaast is een duidelijke navigatie en goede balans tussen tekst en beeld heel prettig. Een overzichtelijke website is dus ontzettend belangrijk.

Responsive webdesign

Of je nu via je computer, tablet of mobiel kijkt, een website moet geschikt zijn voor verschillende apparaten. Met een responsive webdesign wordt de website aangepast aan het scherm dat jij gebruikt.

Webhosting en onderhoud

Naast het maken van websites zorgen wij ook voor het onderhoud en het hosten van de website. Op deze manier heb je één partij die alles voor je regelt.

Ik wil een goede website!

Wij staan als team voor jou klaar en leren jou en jouw vakgebied graag beter kennen. We luisteren naar jouw plannen en dromen. Daarna is het tijd om te sparren en gooien we verschillende idee├źn op tafel. We maken een ijzersterk plan en zetten dan onze professionals in. Zij gaan voor jou aan de slag.

Zoals onze naam eigenlijk al zegt, staan wij voor Web en Profit. We maken niet alleen mooie websites, maar zorgen ook voor het beste resultaat.

Benieuwd naar de resultaten die wij voor jou kunnen realiseren?


Contact
Arnout Pullen
Arnout Pullen
Web developer

Recente websites

Nieuwe, functionele website en zelf te beheren via WordPress

Webdesign Gorinchem

In de omgeving van Gorinchem maken wij websites voor bedrijven en organisaties. Een voorwaarde voor een betrouwbaar resultaat is gebruiksgemak. Zo maken we gebruik van het platform WordPress bij het maken van een website.

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is daarom goed mogelijk bij ons. Samen met jou bespreken we je voorkeuren voor de nieuwe website. Met onze kennis en vaardigheden zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website de gewenste resultaten oplevert.

Website laten maken Gorinchem