[w-post property='post_title']

Websites

Zou je een winkel binnengaan als je eerst 5 seconden moet wachten?

Misschien een gekke vraag. Maar zo kan jouw bezoeker het wachten op jouw website wel ervaren. Een vertraging in de laadtijd vinden veel websitebezoekers niet prettig. Ze kunnen zelfs daardoor afhaken. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Je kunt dus zeggen dat een frisse uitstraling en een goed werkende website geen wens is, maar een must. En daar helpen wij je graag bij.

Wat is een goede website?

Die vraag krijgen we regelmatig bij WebProfit. Simpel gezegd: een goede website is niet alleen mooi, maar levert ook resultaat op. 

Als iemand jouw website bezoekt, moet diegene binnen een paar seconden een antwoord op zijn of haar vraag kunnen vinden. Daarnaast is een duidelijke navigatie en goede balans tussen tekst en beeld heel prettig. Een overzichtelijke website is dus ontzettend belangrijk.

Responsive webdesign
Of je nu via je computer, tablet of mobiel kijkt, een website moet geschikt zijn voor verschillende apparaten. Met een responsive webdesign wordt de website aangepast aan het scherm dat jij gebruikt.

Hoe krijg ik een goede website?

Wij staan als team voor jou klaar en leren jou en jouw vakgebied graag beter kennen. We luisteren naar jouw plannen en dromen. Daarna is het tijd om te sparren en gooien we verschillende ideeën op tafel. We maken een ijzersterk plan en zetten dan onze professionals in. Zij gaan voor jou aan de slag.

Zoals onze naam eigenlijk al zegt, staan wij voor Web en Profit. We maken niet alleen mooie websites, maar zorgen ook voor het beste resultaat.

Benieuwd naar de resultaten die wij voor jou kunnen realiseren?


Contact
Arnout Pullen
Arnout Pullen
Web developer
Meer van Arnout Pullen

Recente projecten