Google Mijn Bedrijf is jouw online visitekaartje voor jouw bedrijf in de zoekmachine Google en in Google Maps. Ook voor jou als ondernemer biedt Google Mijn Bedrijf veel nieuwe kansen en mogelijkheden om gevonden te worden door (potentiële) klanten in Google.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Een Google Mijn Bedrijf profiel wordt opvallend naast de zoekresultaten in Google weergegeven en biedt de gebruiker van Google snel de meest belangrijke informatie over jouw bedrijf, zoals openingstijden, het telefoonnummer en het bezoekadres. Zo kunnen klanten zelfs voordat zij op jouw website komen al contact met jouw bedrijf opnemen. Klanten kunnen ook een routebeschrijving opvragen en direct ontvangen via Google Maps om jouw fysieke bezoekadres snel te kunnen bereiken.

Het up-to-date houden van de informatie op een Google Mijn Bedrijf profiel is wel noodzakelijk. Op deze manier help je potentiële klanten jouw bedrijf te vinden en help je ze aan relevante informatie. Daarnaast kun je direct laten zien waarom jouw bedrijf uniek is door jouw producten of diensten uit te lichten. Jouw Google Mijn Bedrijf profiel is dus als het ware een online visitekaartje en een online etalage in een!

De voordelen van Google Mijn Bedrijf

  • Opvallen naast gewone zoekresultaten
  • Lagere drempel voor klanten om contact te leggen
  • Unieke manier om je te onderscheiden van de concurrentie
  • Bepaal zelf hoe je bedrijf wordt getoond op Google Maps
  • Eenvoudige manier om klanten op de hoogte te houden van jouw bedrijf
GoogleMijnBedrijfLogo

WebProfit staat voor je klaar

Het bijhouden van je Google Mijn Bedrijf account kun je aan de specialisten van WebProfit overlaten. Wij kunnen bijvoorbeeld frequent updates posten op jouw Google Mijn Bedrijf profiel en de essentiële informatie over jouw bedrijf up-to-date houden. Samen met jou bespreken we de details en zorgen we samen ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is en blijft op Google en Google Maps. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe wij jouw bedrijf beter zichtbaar maken

social-media/beheer/
Social media beheer
Social media uitbesteden is dan een logische stap voor drukke ondernemers. WebProfit helpt je graag bij het onderhouden van jouw social media accounts.
webshops
Webshops
Heb je het idee om een webshop te beginnen? WebProfit helpt je met het realiseren van jouw online winkel. Van het registreren tot het inrichten.
seo
"oud" SEO
WebProfit maakt relevante content, een goed vormgegeven landingspagina en heeft de juiste technische kennis voor betere organische vindbaarheid.
sea
"oud" Adverteren (SEA)
WebProfit heeft jarenlange ervaring met het opzetten en optimaliseren van zoekcampagnes in Google. Wij laten jouw scoren!