Naast het organisch gebruik te maken van gratis social media platformen, is het ook mogelijk om op social media te adverteren. Adverteren via social media gebeurt op grote schaal, maar toch wordt er vaak nog te weinig resultaat behaald uit social media advertising. WebProfit kan jou helpen om effectief te adverteren op social media!

Waarom social media advertenties?

Met social advertising verspreid je betaald content op social media kanalen om jouw online doelstellingen te bereiken. Social media advertenties zijn inzetbaar in elke fase van de customer journey. Adverteren op social media is dus voor iedere marketing- en salesdoelstellingen een goede investering. De social media kanalen bieden steeds meer verschillende advertentiemogelijkheden aan. Targeting wordt uitgebreider en specifieker en de manier waarop je jouw doelstellingen ermee kunt behalen steeds beter.
 
 

De voordelen van social media advertenties

  • Bereikt een gespecificeerde doelgroep
  • Genereert websitebezoekers, leads en conversies
  • Inzetbaar in elke fase van de customer journey
  • De advertentiecampagnes zijn altijd aan te passen
  • De advertentiecampagne is goed meetbaar
  • Groot bereik
Adverteren op Social Media

WebProfit inzetten voor social media advertenties

Facebook adverteren

Facebook is het bekendste social media platform om te adverteren. Facebook business is speciaal ingericht op de zakelijke Facebookpagina’s en Instagrampagina’s. De advertentiemogelijkheden via Facebook zijn groot. Met behulp van Facebook Business adverteren ondernemers voor specifieke doelgroepen, gebaseerd op interesses, sociale en geografische kenmerken.
 
 

Instagram adverteren

Instagram is nog steeds een van de populairste en grootste social media platformen. Het aantal gebruikers blijven stijgen, dat betekent dat waarschijnlijk ook jouw doelgroep zich bevindt op Instagram. Instagram is een platform waarbij visueel een grote rol speelt. Adverteren via Instagram biedt de mogelijkheden op gebied van afbeelding- en video content. Het grote online platform onderscheidt vier verschillende type advertenties, namelijk: Image-, Video-, Carousel en Instagram stories advertenties.
 
 

LinkedIn adverteren

LinkedIn is een platform met het grootste zakelijke netwerk van de wereld. Met LinkedIn is het daardoor mogelijk interessante content te delen met je zakelijke netwerk en zakelijke connecties te maken in een B2B omgeving. Adverteren op dit social media kanaal biedt steeds meer mogelijkheden en wordt daarom steeds interessanter om in te zetten voor je bedrijf. Adverteren op LinkedIn is alleen mogelijk met een LinkedIn business account.
 
 

WebProfit helpt je verder

Bedrijven gebruiken social media marketing om te groeien. WebProfit helpt je graag verder in de online groei van jouw onderneming. Met een team van professionals op het gebied van social media marketing en advertising, gaat WebProfit aan de slag met jouw online groei!

Hoe wij bijdragen aan een optimale social media strategie

social-media/doelgroepanalyse
Doelgroepanalyse
Een succesvolle social media strategie? Begin met de fundering van je bedrijf, de doelgroep. WebProfit helpt je hier graag bij!
social-media/adverteren/
Social media adverteren
Blijf de concurrentie voor en geef ook jouw social media account een boost. WebProfit helpt jou bij het effectief inzetten van social media advertising.
social-media/content-creatie
Content creatie
Content creatie is de basis van jouw digitale marketing. Straal uit wie je bent en waar je als bedrijf voor staat. Wij helpen je daarbij!
social-media/beheer/
Social media beheer
Social media uitbesteden is dan een logische stap voor drukke ondernemers. WebProfit helpt je graag bij het onderhouden van jouw social media accounts.