Wat jij kan met Google Mijn Bedrijf

WebProfit
WebProfit
Online Marketing

Veel ondernemers laten kansen liggen als het gaat om SEO. SEO hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Alleen het invullen van Google Mijn Bedrijf geeft al veel voordelen voor jouw online vindbaarheid. Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarin jouw bedrijfsvermelding in Google gezet kan worden. Het gebruik van Google Mijn Bedrijf is voor nagenoeg elke onderneming een must!

Google Mijn Bedrijf is voor jouw doelgroep te vinden in het informatieblok aan de rechterkant van de zoekresultaten als je gaat zoeken naar een bedrijf. In één oogopslag wordt alle informatie over jouw bedrijf getoond.

Mijn bedrijf Google

De mogelijkheden van Google mijn Bedrijf

Google mijn bedrijf heeft verschillende functies. Wij zetten alles voor jou op een rijtje:

  • Plaats afbeeldingen van jouw onderneming. Het plaatsen van afbeeldingen in jouw Google Mijn Bedrijf, moet de bezoeker en duidelijk beeld geven van jouw onderneming. Deze afbeeldingen zijn terug te vinden voor de bezoeker boven de bedrijfsinformatie in Google, maar ook in Google afbeeldingen. Mooie en professionele afbeeldingen straalt vertrouwen uit.
  • Bekijk alle reviews van jouw klanten.
  • Regionaal altijd vindbaar door zichtbaar te zijn in Google Maps. Beheer de gegevens van Google Maps in Google Mijn Bedrijf.
  • Beheer al jouw bedrijfsinformatie en houd alle bedrijfsinformatie up-to-date, zodat jouw potentiële klant van alle ontwikkeling op de hoogte is. Vooral in deze tijd van Corona is het belangrijk om via Google Mijn Bedrijf essentiële informatie te delen. Zo weet de klant waar hij/zij aan toe is.
  • Post regelmatig nieuwe updates en berichten om actueel te blijven voor jouw doelgroep.
  • Bekijk alle statistieken zodat jij inzicht krijgt in jouw doelgroep.

Aan de slag met Google Mijn Bedrijf

Om gebruik te maken van Google Mijn bedrijf heb je een Google-account nodig. Een Google account is niet alleen handig voor Google Mijn Bedrijf, je kan ook gebruik maken van andere handige Google tools zoals Google Analytics, Google Search Console, etc. Als je al een Google account hebt, zet jij in slechts een paar stappen jouw onderneming op de kaart. Klik hier om een Google mijn Bedrijf account aan de maken en volg de stappen. Na het aanmaken van jouw Google Mijn Bedrijf account, kan het enkele dagen duren voordat jouw bedrijf geverifieerd is.

Wil jij graag aan de slag met SEO en wil jij meer tips op het gebied van Google Mijn Bedrijf? Onze online marketing professionals helpen je graag verder! Neem contact met ons op!

WebProfit

WebProfit | Online Marketing

Zullen we eens sparren?

Bel of stuur direct een e-mail aan WebProfit!

Contact

Zullen we samen resultaten boeken?