HubSpot

HubSpot is een cloudgebaseerde CRM, ontworpen om verkoop- en marketingteams op elkaar af te stemmen, verkoopbevordering te bevorderen, ROI te verhogen en je inbound marketingstrategie te optimaliseren om meer, gekwalificeerde leads te genereren. Kortom: meer business gen

Inbound Marketing

Inbound marketing is een methode die klanten aantrekt door waardevolle content en ervaringen te creëren die specifiek op hen zijn toegesneden. Terwijl outbound marketing jouw publiek 'stoort' met content die ze niet altijd willen, zorgt inbound marketing  voor verbinding met jouw organisatie en zorg je voor de oplossing van de problemen die ze hebben.

HubSpot CRM

HubSpot begon met CRM is een platform waar bedrijven contacten kunnen ordenen en elk gesprek dat ze met elk van de contactpersonen hebben kunnen volgen. In het begin ontwikkelde HubSpot hun CRM voornamelijk voor marketeers. Het bood marketeers een manier om alle leads waarmee ze spraken te ordenen, ze te koesteren op basis van hun buyer persona en unieke pijnpunten, en ze vervolgens naadloos door te geven aan het verkoopteam.

HubSpot Marketing Hub

De voordelen van content creatie

De HubSpot Marketing Hub is een set tools die is ontworpen om je marketingafdeling te helpen. Het integreert naadloos met HubSpot CRM en helpt uw ​​marketingteam om meer gekwalificeerde leads aan te trekken en te koesteren. De HubSpot Marketing Hub helpt je ​​bedrijf het websiteverkeer te vergroten en meer bezoekers om te zetten in leads.

HubSpot Service Hub

De HubSpot Service Hub is ontworpen om klantenserviceteams te ondersteunen. Het biedt een volledige reeks tools die het voor uw klantenserviceteams gemakkelijker maken om problemen die klanten ervaren te identificeren en deze snel op te lossen op een manier die jouw klanten tevreden stelt. HubSpot Service Hub helpt jouw ​​klantenserviceteams om efficiënt de beste oplossingen te bieden.


Image

Laten we het over groei hebben!

Neem contact op met het WebProfit-team voor meer informatie over HubSpot en hoe we jou kunnen helpen om je omzet te laten groeien.