Wil jij op relatief korte termijn de juiste doelgroep bereiken, hoger in de zoekresultaten komen of meer naamsbekendheid creëren? Met Google Ads kan je met goed geoptimaliseerde en doelgerichte campagnes dit bereiken. Op deze manier worden potentiële klanten, nieuwe klanten! Wil jij ook alles uit je Google campagnes halen? Laat dan online kansen niet liggen en start vandaag nog met Google Ads samen met WebProfit!

Adverteren in Google

Google Ads is een geavanceerde tool van Google waarmee je kan adverteren om gevonden te worden binnen de betaalde zoekresultaten van de zoekmachine. Ruim 52% van alle kliks op Google zijn afkomstig van Google Ads. Adverteren via Google is gericht om op korte termijn de doelgroep te bereiken. Met Google Ads kun je op verschillende manieren beginnen met adverteren. Deze manieren lichten we graag voor je uit!

Google Ads

Google Search

Bovenaan in Google verschijnen de tekstadvertenties kan met Google Search campagnes. Een potentiële klant zoekt bijvoorbeeld naar "Google adverteren uitbesteden Gorinchem". De tekstadvertentie brengt deze klant op de website van WebProfit, waar je met een mooie landingspagina de klant kan aanzetten tot het invullen van een lead formulier of het maken van een afspraak.

Google Shopping

Google Shopping is als een online uithangbord voor je webshop binnen Google. Consumenten die zoeken naar producten die jij verkoopt in de webshop krijg je met dit type advertenties bovenaan de zoekresultaten te zien. Na een klik op de advertentie worden klanten direct naar de productpagina gestuurd op jouw webshop!

Google Display

Google Display advertenties kun je bijvoorbeeld inzetten om eerdere bezoekers van je website opnieuw te benaderen of om nieuwe bezoekers te benaderen. De banner advertenties worden geplaatst op een van de duizenden websites in het Google Display netwerk, in de Gmail omgeving of op mobiele apparaten in diverse apps. Hiermee kun je meer dan 90% van alle internetgebruikers bereiken!
 

Google Video

Google Video advertenties bieden je de mogelijkheid om jouw bedrijf of organisatie voor te stellen aan je (nieuwe) doelgroep terwijl zij video's kijken op YouTube. Hier kan je heel specifiek jouw doelgroep definiëren, bijvoorbeeld op basis van locatie, leeftijd en interesses. Zo zorg je ervoor dat alleen mensen jouw video te zien krijgen die mogelijk interessant voor je zijn.

Voordelen van Google Ads

  • Direct resultaat met Google Ads
  • Bepaal zelf het budget
  • Bereik snel en makkelijk de doelgroep
  • Direct vindbaar op belangrijke zoekwoorden
  • Duidelijk inzicht in de campagnes

Behaal resultaten met Google Ads

Om resultaten te behalen is het belangrijk om te weten wat je met Google Ads wilt bereiken. Met de doelstellingen kunnen wij bepalen welke advertentiestrategie we voor jou kunnen toepassen. Zo kan Ads meer leads voor jouw website opleveren, meer telefoontjes genereren of meer bezoekers naar jouw fysieke winkel krijgen.

Hoe gaan we aan de slag met jouw Google Ads campagne?

WebProfit monitort en optimaliseert continu de campagnes in Google Ads.  Dagelijks kijken we naar kansen in de (online) wereld van online adverteren en analyseren we jouw succes aan de hand van de opbrengsten en kosten. Samen bespreken we of de campagnes moeten doorgaan, we toch een andere weg in moeten of juist moeten stoppen met adverteren voor bepaalde zoekwoorden. We maken volledig inzichtelijk wat een zoekopdracht oplevert. Daarnaast denken we ook met je mee voor extra opties, zoals bijvoorbeed calltracking.
 

Aan de slag met WebProfit

Lijkt Google Ads interessant voor jouw bedrijf? Maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Besteed je Google Ads campagne uit! Bij WebProfit zorgen we ervoor dat we met onze kennis en input van uit de klant meer resultaat bereiken met een Google Ads campagne. Ga jij de uitdaging samen met ons aan of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Hoe helpen wij je daarbij?

social-media/content-creatie
Content creatie
Content creatie is de basis van jouw digitale marketing. Straal uit wie je bent en waar je als bedrijf voor staat. Wij helpen je daarbij!
sea/google-display-ads
Google Display
Bereik jouw doelgroep met Google Display campagnes! Het bereik van display advertentiebanners van Google is enorm groot.
sea/google-shopping
Google Shopping
WebProfit maakt doeltreffende Google Shopping-campagnes zodat jouw producten worden getoond aan kopers die zoeken naar dat ene product.
seo/google-mijn-bedrijf
Google mijn bedrijf
Jouw Google Mijn Bedrijf profiel is je online visitekaartje in de zoekmachine Google en in Google Maps. Wij zorgen voor jouw zichtbaarheid!