Bereik jouw doelgroep met Google Display campagnes! Het bereik van display advertentiebanners van Google is enorm groot, zo kan je ongeveer 90% van alle internetgebruikers bereiken met je visuele advertenties. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken terwijl zij websites bekijken, mobiele applicaties gebruiken, YouTube videos kijken of simpelweg hun Gmail gebruiken.

Google Display campagnes

Met een Google Display campagne kun je eenvoudig je doelgroep bereiken met advertentiebanners om zo je merk- en productbekendheid te vergroten. Google maakt hiervoor gebruik van hun brede Google Display Netwerk, dat bestaat uit miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites als Gmail en YouTube. Zo kan een display advertentiebanner voor een bouwmarkt bijvoorbeeld weergegeven worden op doe-het-zelf blogs, en kan een advertentiebanner voor een professionele webinar camera weergegeven worden bij een YouTube video over webinars geven.

 

Voordelen van Google Display

  • Enorm bereik dankzij het Google Display Netwerk (zowel websites als mobiele apps)
  • Promoot je merk of bedrijf met prachtige afbeeldingen
  • Relatief lage advertentiekosten
  • Je gewenste doelgroep is heel gedetailleerd te definiëren
  • Eenvoudig meetbaar
Display advertenties

Google Display campagne door WebProfit

WebProfit heeft ervaring met het opzetten en optimaliseren van Google Display campagnes en helpt jou en je bedrijf verder met dit type adverteren. Hierbij is het belangrijk dat je goede foto’s hebt van jouw product of merk, dan kunnen de online marketeers van WebProfit direct voor je aan de slag. Neem contact op voor meer informatie.