Zo word jij beter gevonden in Google!

Image
Online Marketing

Delen

Wat jij kan doen om hoger in Google te scoren

Google mijn bedrijf

Een Google mijn Bedrijf profiel geeft je de mogelijkheid om relevante informatie over je bedrijf aan de doelgroep te tonen. Denk hierbij aan de bedrijfsomschrijving, titel, evenementen, aanbiedingen en recensies van eerdere klanten. Vooral voor lokale zoekopdrachten is Google mijn Bedrijf een onmisbare schakel om je bedrijf zichtbaar te maken. Een Google Mijn Bedrijf profiel wordt opvallend naast de zoekresultaten in Google weergegeven, een belangrijke positie om gevonden te worden! Google mijn Bedrijf is de tool om actief te zijn en te blijven op Google. Ga ook aan de slag met Google mijn bedrijf!

Google Ads

Helemaal bovenaan in Google is mogelijk met Ads advertenties. Bij een gemiddeld zoekresultaat worden 3 tot 4 advertenties getoond. Met een goede advertentiecampagne sta je dus bij de eerste resultaten in de zoekmachine. In Google Ads heb je een optie voor Google Shopping. Met Google Shopping is het mogelijk om uw producten te tonen via Google Shopping en uw SEA campagnes te automatiseren.

Organische zoekresultaten

De organische zoekresultaten vallen uiteen in verschillende onderdelen. Denk hierbij aan:

Tekstresultaat/zoekwoorden

Tekstresultaten zijn de resultaten die Google standaard toont in de zoekmachine, ook wel de SEO resultaten genoemd. Een relevante website, goede laadtijd, duidelijk navigatiestructuur zorgen ervoor dat je website hoog in de resultaten scoort. Relevante informatie op je website bereik je door te onderzoeken wat jouw doelgroep te weten wil komen.

Google afbeeldingen

Google afbeeldingen wordt vaak onderschat maar blijft een belangrijk zoekonderdeel. Door het toevoegen van een alt-tag aan je afbeelding kun je ervoor zorgen dat afbeeldingen getoond worden bij bepaalde zoekopdrachten.

Ook domineren in de zoekmachine?

Domineren in de zoekmachine is een goede doelstelling wat ieder bedrijf zou moeten nastreven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem direct contact met ons op!