Online marketing

Je hebt een goede en overzichtelijke website waarmee je jouw unieke diensten deelt. Maar wanneer naar die diensten wordt gezocht via zoekmachines komt jouw website niet naar voren. Waardoor je veel klanten misloopt.

Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, WebProfit biedt daarom verschillende diensten aan om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Verbeter mijn online resultaat

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

WebProfit in Gorinchem helpt jou graag verder. Met onze online marketingcampagnes ben je goed vindbaar via zoekmachines. Verder zorgen we ervoor dat je website goed functioneert en onderhouden wordt. Zo kunnen (toekomstige) klanten direct kennismaken met jouw producten of diensten.

Om te voorkomen dat jouw website niet gevonden wordt, maakt WebProfit gebruik van een online marketingmix. Een marketingmix houdt in dat wij als online marketingbureau verschillende soorten middelen inzetten om de juiste bezoekers naar jouw website of webshop te brengen. 

Starten met online marketing?

Deel met ons jouw doelstellingen en ideeën. Dit vertalen we naar een duidelijk en georganiseerd marketingplan. Met deze informatie gaan we aan de slag met de juiste tools, met als doel jouw doelstellingen te behalen.

Jouw mogelijkheden ontdekken met online marketing? Neem direct contact op!

Geef mij meer online resultaatonline marketing resultaten

Onze online marketingmix

SEO is een afkorting van 'Search Engine Optimization' oftewel: zoekmachineoptimalisatie.
Je website verbeteren voor SEO (zoekmachine optimalisatie) is een tijdrovend proces. Wij helpen je daar graag bij. Wekelijks werken we aan het verbeteren van de vindbaarheid. Je website of webshop wordt technisch beter gemaakt en gebruiksvriendelijker. De informatie op jouw website wordt relevant voor de doelgroep.

Door onze tijd wordt jouw website dus meer waard, relevanter en bereiken we de juiste doelgroep.

Naast een SEO strategie is adverteren in Google onmisbaar voor jouw website of webshop. Adverteren in Google doen we met het Google Ads programma. Google Ads is een belangrijk onderdeel van jouw vindbaarheid online. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken kom je namelijk hoger in de zoekmachine te staan of laat je potentiële bezoekers nog een keer terug komen door aan de slag te gaan met remarketing. Google Ads heeft verschillende opties op de adverteren, benieuwd naar welke manier van adverteren bij jouw doelgroep past? WebProfit helpt je verder.

Google Shopping

Benieuwd naar alle online mogelijkheden? Neem direct contact op!

Ga voor mij aan de slag
Image Gericht adverteren Adverteren LinkedIn

Er is een grote kans dat consumenten en klanten actief zijn op social media. Bij WebProfit geloven we in gericht adverteren op bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook. Via LinkedIn kun je de zakelijke klant tot op functie- en bedrijfsniveau bereiken. Hierdoor bereik je alleen de mensen die daadwerkelijk interesse hebben in jouw product of dienst. Facebook en Instagram zijn meer geschikt voor bedrijven met consumenten als doelgroep.

WebProfit helpt jou bij het vinden van de juiste doelgroep via social media, onderhoudt jouw social media account en creëert nieuwe content.