Online marketing

Stel je eens voor: je hebt een (mooie) website waarmee je jouw unieke diensten deelt. Maar wanneer naar die diensten wordt gezocht - via zoekmachines zoals Google en Bing - komt jouw website niet naar voren. Je loopt daarmee veel klanten mis.

Of vinden mensen jouw website wel maar boek je geen online resultaat? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

WebProfit in Gorinchem helpt jou graag verder. Met onze online marketingcampagnes zorgen wij ervoor dat je goed vindbaar bent via zoekmachines. Verder zorgen we ervoor dat je website goed functioneert. Zo kunnen (toekomstige) klanten direct kennismaken met jouw expertise!

Om te voorkomen dat jouw website - en daarmee jouw expertise - niet gevonden wordt, maakt WebProfit gebruik van een online marketingmix. Eigenlijk komt het erop neer dat wij als internetbureau verschillende soorten middelen inzetten om de juiste bezoekers naar jouw website of webshop te brengen. Je website komt dus bovenaan in Google. Maar hier blijft het niet bij. 

Van bezoeker naar klant

Bezoekers moeten natuurlijk ook klanten worden. Daar helpen we je graag mee. We verbeteren en monitoren jouw website. Hierdoor krijg je een goed functionerende website.

Dagelijks vragen we onszelf af hoe we het informatieaanbod op de website kunnen verbeteren. Ook analyseren we de resultaten van de website en maken we nieuwe, aansprekende campagnes.

Heb je een ander of nieuw doel voor ogen? Geen probleem! Samen bespreken we de online mogelijkheden.

Starten met online marketing?

Deel met ons jouw dromen en doelen. Dit vertalen we naar een duidelijk en georganiseerd marketingplan met doelstellingen en mogelijkheden. 

Met deze informatie optimaliseren we jouw website. Zo kunnen steeds meer mensen kennismaken met jouw bedrijf. Websitebezoekers worden enthousiaste klanten. Jij kunt dan je tijd en aandacht steken in mooie opdrachten. Wel zo prettig!

Jouw mogelijkheden ontdekken met online marketing? Neem direct contact op!Online marketing Gorinchem

Net als jouw bedrijf zijn we gevestigd op een locatie. In ons geval is dat Gorinchem. Vanuit deze centrale plaats in Nederland helpen we diverse klanten met het gevonden worden in Google en andere platforms.

Full Service Internetbureau

Full service? ... Wij noemen het liever tot jouw dienst. Met onze expertise van online marketing helpen we jouw met de stap naar meer online resultaat.online marketing resultaten

Onze online marketingmix

Om jouw website of webshop vindbaar te maken hebben we diverse internetmarketing middelen tot onze beschikking. Met tijd en kennis kunnen we deze op de juiste manier inzetten.

Om jouw online resultaat te verbeteren gaan we samen een strategie inzetten. Deze strategie begint met een "brainstorm" tussen jou en onze specialisten.

Tijdens deze brainstorm vragen we veel maar luisteren we vooral heel goed. Op deze manier komen wij alle belangrijke elementen van jouw bedrijf te weten. Deze inzichten vertalen we naar een compact online marketingplan met een duidelijke planning. Met een zoekwoordenonderzoek hebben we de belangrijkste zoekopdrachten voor jouw bedrijf in kaart gebracht.

Zoekmachine optimalisatie | SEO

SEO heb je waarschijnlijk wel eens van gehoord. Dit zijn de gratis zoekresultaten in Google. Je website verbeteren voor SEO (zoekmachine optimalisatie) is een tijdrovend proces. Wij helpen je daar graag bij.

Wekelijks werken we aan het verbeteren van de vindbaarheid. Je website of webshop wordt technisch beter gemaakt en gebruiksvriendelijker. De informatie op jouw website wordt relevant voor de doelgroep. Dit waarderen ze!

Ook zorgen we ervoor dat jouw website en verhalen bekend worden bij andere websites. Niet zomaar linkjes overal plaatsen maar betrouwbare en kwalitatieve links zijn het resultaat. Regionale vindbaarheid is voor je lokale winkels ook een niet te vergeten onderdeel.

Door onze tijd wordt jouw website dus meer waard, relevanter en bereiken we de juiste doelgroep.

Adverteren Google

Naast een SEO strategie is adverteren in Google onmisbaar voor jouw website of webshop. Adverteren in Google doen we met het Google Ads programma. De mogelijkheden zijn hier heel divers:

Tekstadvertenties

Bovenaan in Google verschijnen de tekstadvertenties. Een potentiële klant zoekt bijvoorbeeld naar "Google adverteren uitbesteden Gorinchem". De tekstadvertentie moet deze klant op de WebProfit website brengen en aanzetten tot het maken van een afspraak.

Video advertenties

Op Youtube zie je waarschijnlijk advertenties voorbijkomen. Een ideaal middel om je doelgroep kennis met je te laten maken. Met adverteren in Google kun je specifiek relevante doelgroepen bereiken op basis van interesses en locatie's. 

Banner advertenties

Op Marktplaats.nl een banneradvertentie van WebProfit? Dit middel kun je inzetten om eerdere bezoekers van je website opnieuw te benaderen. Mogelijk kopen ze alsnog bij jouw bedrijf!

Google Shopping

Een online uithangbord voor je webshop, dat is Google Shopping. Consumenten die zoeken naar je producten krijgen deze advertenties bovenaan in Google te zien. Bij een klik op de advertentie gaan ze regelrecht naar je productpagina. Nog 1 stap naar de aankoop!


Google ads advertentie
Banner online advertentie Video youtube advertentie
Google Shopping


Adverteren LinkedIn

Social Media Adverteren

Consumenten en klanten zijn mogelijk actief op social media. Bij WebProfit geloven we in gericht adverteren op LinkedIn en Facebook. Via LinkedIn kun je de zakelijke klant tot op functie- en bedrijfsniveau bereiken.

Facebook is meer geschikt voor bedrijven met consumenten als doelgroep. Andere social media kanalen zijn ook specifiek te gebruiken voor online marketing. Instagram of Snapchat voor de jonge doelgroep bijvoorbeeld.

Pinterest is bijvoorbeeld ook een slimme optie voor webshops. Veel consumenten zoeken via plaatjes en moeten hier dus jouw producten zien.

Nieuwsbrieven

Gaat jouw nieuwsbrief meteen in de virtuele prullenbak?  Het is heel belangrijk om contact te onderhouden met je klant. Om te informeren over aanbiedingen, nieuwe acties en het laatste nieuws te vertellen. Sterker nog: het kan zelfs zorgen voor hoge bezoekersaantallen en betere verkoopcijfers.

Maar dat vraagt wel om een opvallende, succesvolle nieuwsbrief. Wij helpen jou om deze te maken en jouw e-mailmarketing te verbeteren.


Nieuwsbrieven

Analyseren

En nog meer...

Naast de middelen zijn er ook tools en mensen nodig om de juiste boodschap te brengen aan jouw klant. De mensen hebben we gelukkig bij WebProfit. En de tools?

Met online marketing tools monitoren we de vindbaarheid van een website in Google. We meten en analyseren of een website gebruiksvriendelijk is. We testen welke boodschap, advertentie of uitstraling voor het meeste resultaat zorgt. Eigenlijk zijn we continu aan het monitoren, aanpassen en verbeteren.

Elke klantreis vraagt aandacht. Hiervoor bereiden wij de juiste boodschap en de middelen.

Ben je na het lezen overtuigd van jouw online marketing mogelijkheden? Neem dan contact op met ons! Gewoon, vertrouwelijk en vriendelijk!