Online marketing

Stel je eens voor: je hebt een (mooie) website waarmee je jouw unieke diensten deelt. Maar wanneer naar die diensten wordt gezocht - via zoekmachines zoals Google en Bing - komt jouw website niet naar voren. Je loopt daarmee veel klanten mis.

Of vinden mensen jouw website wel maar boek je geen online resultaat? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Verbeter mijn online resultaat

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

WebProfit in Gorinchem helpt jou graag verder. Met onze online marketingcampagnes ben je goed vindbaar via zoekmachines. Verder zorgen we ervoor dat je website goed functioneert. Zo kunnen (toekomstige) klanten direct kennismaken met jouw expertise.

Om te voorkomen dat jouw website - en daarmee jouw expertise - niet gevonden wordt, maakt WebProfit gebruik van een online marketingmix. Eigenlijk komt het erop neer dat wij als internetbureau verschillende soorten middelen inzetten om de juiste bezoekers naar jouw website of webshop te brengen. Jouw website komt dus bovenaan in Google. Maar hier blijft het niet bij...

Van bezoeker naar klant

Bezoekers moeten natuurlijk klanten worden. Daar helpen we je graag mee. We verbeteren en monitoren jouw website. Hierdoor krijg je een goed functionerende website.

Dagelijks vragen we onszelf af hoe we het informatieaanbod op de website kunnen verbeteren. Ook analyseren we de resultaten van de website en maken we nieuwe, aansprekende campagnes.

Heb je een ander of nieuw doel voor ogen? Geen probleem! Samen bespreken we de online mogelijkheden.

Starten met online marketing?

Deel met ons jouw dromen en doelen. Dit vertalen we naar een duidelijk en georganiseerd marketingplan met doelstellingen en mogelijkheden. 

Met deze informatie optimaliseren we jouw website. Zo kunnen steeds meer mensen kennismaken met jouw bedrijf. Websitebezoekers worden enthousiaste klanten. Jij kunt dan je tijd en aandacht steken in mooie opdrachten. Wel zo prettig!


Jouw mogelijkheden ontdekken met online marketing? Neem direct contact op!

Geef mij meer online resultaat

Online marketing Gorinchem

Net als jouw bedrijf zijn we gevestigd op een locatie. In ons geval is dat Gorinchem. Vanuit deze centrale plaats in Nederland helpen we verschillende klanten met het gevonden worden in Google en andere platforms.

Full Service Internetbureau

WebProfit is een full service internetbureau. Full service? Ja, wij staan voor jou klaar en helpen je met onze expertise van online marketing. Zo zetten we samen de stap naar meer online marketing.online marketing resultaten

Onze online marketingmix

Om jouw website of webshop vindbaar te maken, hebben we diverse internetmarketing middelen tot onze beschikking. Met tijd en kennis kunnen we deze op de juiste manier inzetten.

Om jouw online resultaat te verbeteren gaan we samen een strategie inzetten. Deze strategie begint met een "brainstorm" tussen jou en onze specialisten.

Tijdens deze brainstorm vragen we veel maar luisteren we vooral heel goed. Op deze manier komen wij alle belangrijke elementen van jouw bedrijf te weten. Deze inzichten vertalen we naar een compact online marketingplan met een duidelijke planning. Met een zoekwoordenonderzoek brengen we de belangrijkste zoekopdrachten voor jouw bedrijf in kaart.

Zoekmachine optimalisatie: SEO

De kans is groot dat je wel eens van 'SEO' hebt gehoord. SEO is een afkorting van 'Search Engine Optimization' oftewel: zoekmachineoptimalisatie.
Je website verbeteren voor SEO (zoekmachine optimalisatie) is een tijdrovend proces. Wij helpen je daar graag bij.

Wekelijks werken we aan het verbeteren van de vindbaarheid. Je website of webshop wordt technisch beter gemaakt en gebruiksvriendelijker. De informatie op jouw website wordt relevant voor de doelgroep. En geloof ons: dat waarderen ze!

Ook zorgen we ervoor dat jouw website en verhalen bekend worden bij andere websites. Dit doen we niet door zomaar linkjes te plaatsen, maar door te werken met betrouwbare en kwalitatieve links.
Regionale vindbaarheid is voor je lokale winkels ook een niet te vergeten onderdeel.

Door onze tijd wordt jouw website dus meer waard, relevanter en bereiken we de juiste doelgroep.

Adverteren Google

Naast een SEO strategie is adverteren in Google onmisbaar voor jouw website of webshop. Adverteren in Google doen we met het Google Ads programma. De mogelijkheden zijn hier heel divers:

Tekstadvertenties

Bovenaan in Google verschijnen de tekstadvertenties. Een potentiële klant zoekt bijvoorbeeld naar "Google adverteren uitbesteden Gorinchem". De tekstadvertentie moet deze klant op de WebProfit website brengen en aanzetten tot het maken van een afspraak.

Video advertenties

Heb je wel eens advertenties voorbij zien komen op YouTube? Dit is een ideaal middel om je voor te stellen aan je doelgroep. Met adverteren in Google kun je specifiek relevante doelgroepen bereiken op basis van interesses en locatie's.

Banner advertenties

Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet, kun je ook via Marktplaats adverteren via een banneradvertentie. Dit middel kun je inzetten om eerdere bezoekers van je website opnieuw te benaderen. Mogelijk kopen ze alsnog bij jouw bedrijf!

Google Shopping

Een online uithangbord voor je webshop, dat is Google Shopping. Consumenten die zoeken naar je producten krijgen deze advertenties bovenaan in Google te zien. Bij een klik op de advertentie gaan ze regelrecht naar je productpagina. Nog één stap naar de aankoop!


Google ads advertentie
Banner online advertentie Video youtube advertentie
Google Shopping

Benieuwd naar alle online mogelijkheden? Neem direct contact op!

Ga voor mij aan de slagAdverteren LinkedIn
Gericht adverteren

Social Media Adverteren

Er is een grote kans dat consumenten en klanten actief zijn op social media. Bij WebProfit geloven we in gericht adverteren op bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook. Via LinkedIn kun je de zakelijke klant tot op functie- en bedrijfsniveau bereiken. Hierdoor bereik je alleen de mensen die daadwerkelijk interesse hebben in jouw product of dienst.

Facebook is meer geschikt voor bedrijven met consumenten als doelgroep. Sluit echter niets uit! Mogelijk kun je jouw zakelijke doelgroep ook bereiken wanneer ze persoonlijk op andere kanalen actief zijn!

Andere social media kanalen zijn ook specifiek te gebruiken voor online marketing. Wil je bijvoorbeeld een jonge doelgroep bereiken? Dan is Instagram of Snapchat een goede keuze.

Pinterest is bijvoorbeeld ook een slimme optie voor webshops. Veel consumenten zoeken via plaatjes en kunnen op deze manier ook jouw producten tegenkomen.

Nieuwsbrieven

Gaat jouw nieuwsbrief meteen in de virtuele prullenbak? Het is heel belangrijk om contact te onderhouden met je klant. Bijvoorbeeld om te informeren over aanbiedingen, nieuwe acties en het laatste nieuws te vertellen. Sterker nog: het kan zelfs zorgen voor hoge bezoekersaantallen en betere verkoopcijfers.

Maar dat vraagt wel om een opvallende, succesvolle nieuwsbrief. Wij helpen jou om deze te maken en jouw e-mailmarketing te verbeteren.


Nieuwsbrieven

Analyseren

En nog meer...

Naast de middelen zijn er ook tools en mensen nodig om de juiste boodschap over te brengen aan jouw klant. Gelukkig hebben we bij WebProfit verschillende experts die met hun enthousiasme en kennis voor jou klaar staan. En de tools?

Met online marketing tools monitoren we de vindbaarheid van een website in Google. We meten en analyseren of een website gebruiksvriendelijk is. We testen welke boodschap, advertentie of uitstraling voor het meeste resultaat zorgt. Eigenlijk zijn we continu aan het monitoren, aanpassen en verbeteren.

Elke klantreis vraagt aandacht. Daarom stellen we ons bij elke opdracht de vraag: welke boodschap willen we overbrengen en welke middelen hebben we daarvoor nodig?

Ben je na het lezen overtuigd van jouw online marketing mogelijkheden? Neem dan contact op met ons! Gewoon, vertrouwelijk en vriendelijk!